gasmaske typer

En respirator blev udtænkt i slutningen af det 18. århundrede for at blive brugt af minearbejdere i Preussen . Omkring et halvt århundrede senere , den 12. juni 1849, patenteret Lewis Haslett gasmasken i Louisville , Kentucky . Tidlige versioner af gasmaske blev udtænkt i årtier til at følge , og de blev særlig vigtige under Første Verdenskrig , med fremkomsten af kemisk krigsførelse . I det århundrede , som ville følge , hvilke typer af gasmasker udviklede sig til , hvad der er til rådighed i dag .

Half-Mask luftrensende åndedrætsværn


Den mindst effektive gasmaske i den moderne æra er den halve maske luftrensende respirator . Den halve maske dækker din næse og mund , som giver brugerne mulighed for at trække vejret gennem masken 's filtreringssystem . Det største problem med denne stil gasmaske er, at mange kemiske og biologiske agenser ind i kroppen gennem offerets øjne , hvilket gør det nemt at blive forgiftet .

Full-Face luftrensende åndedrætsværn


Et trin op fra halvmaske respirator , fuld -face maske ikke kun beskytter næse og mund , men øjnene så godt. Den luftrensende åndedrætsværn kommer med en klar ansigtsmaske og øjne stykker , der beskytter brugerens øjne . Det potentielle problem med full-face masker er, at de ikke altid er effektive , da de kan være en dårlig pasform , eller kan lække .

Leveres-Air respirator


Problemet med lækage opstået i forbindelse med full-face masker er løst i den medfølgende luft respirator . Den medfølgende luft masker skabe positive lufttryk , der sikrer, at utætheder i masken frigivelsen renset luft i stedet for at lade forurenet luft ind fra det omgivende miljø . Disse masker er særligt effektive for små børn , der typisk har et problem at montere en maske perfekt til deres ansigt . US Environmental Protection Agency anbefaler, at alle malere , der arbejder med sprøjtemaling , der indeholder meget giftige kemikalier ( f. eks isocyanater ) bruger en medfølgende luft respirator .

Self iltapparat


De selvstændige åndedrætsværn ( SCBA ) er den mest effektive gasmaske system på markedet . Luften tank i SCBA indeholder højtryks- renset luft i konstant positivt tryk til ansigtsmaske . Den ene hage er , at disse systemer ikke er praktisk for civile . Tankene er tunge , klodsede , og kun bære et maksimum på 60 minutter af luft . Derfor er de primært anvendes i professionelle scenarier , som i brandslukning og krigsførelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.