hvad er en tuberkulose strand?

Tuberkulose er en farlig sygdom, der rammer millioner af mennesker verden over , er det ofte meget smitsom . Der er to hovedtyper af tuberkulose . Et er et aktivt smitsom , og den anden er ikke

Aktiv tuberkulose


Aktiv tuberkulose ( TB ) er en streng af TB , der reproducerer bakterier i en person. Sygdommen spreder sig hurtigt gennem en persons lunger , led , nyrer og lejlighedsvis kommer ind i rygsøjlen eller hjernen .

Effekter


Aktiv tuberkulose er den type , der er dødelig og meget smitsom . TB er en bakteriel sygdom, der spreder sig via væske og kan overleve i luften i timevis . Det kan skabe en blokering i lungerne , der forårsager for enkeltpersoner at blive kvalt.

Inaktive Tuberkulose


Inaktive TB er en streng , der vil inficere en enkelt uden spredning . TB infektioner som dette er den mest almindelige . Et individ med en TB -infektion har et immunsystem , der er stærk nok til at stoppe bakterier i at sprede eller formere sig.

Effekter


Inaktive TB vil forblive i den enkeltes system til resten af hans liv . Hvis den enkelte immunsystem er kompromitteret , eller svækket, kan TB-infektion begynder at brede sig og blive aktive og smittende .

Overvejelser

Tuberkulose er en dødelig sygdom . Ifølge World Health Organization , var der en million dødsfald forårsaget af tuberkulose i 2006 . Personer, som har aktive eller inaktive TB bør straks søge lægehjælp for antibiotika og oplysninger om hvordan man beskytter sig selv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.