hvordan man finder ud af, om et anlæg FDA er registreret ?

Med over 200 lokalkontorer over hele USA , Food and Drug Administration hjælper med at beskytte den offentlige sundhed gennem regulering af fødevarer , kosmetik , medicinsk udstyr, veterinærlægemidler , narkotika og andre forbrugsgoder . I 2002 oprettede Folkesundhed Sikkerhed og Bioterrorisme beredskab og indsats over loven et ekstra ansvar for FDA-inspektion mad faciliteter til passende forurening kontrolforanstaltninger og andre forholdsregler mod terrorisme . Faciliteter , der kræver FDA registrering omfatter alle rum, der anvendes til fremstilling , forarbejdning, pakning eller endda opbevaring af fødevarer , der er beregnet for mennesker eller dyr . . Hvis du ønsker at finde ud af , om en bestemt facilitet FDA registreret , kan du søge efter det på FDA 's online registrering database, som er gratis for offentligheden
1 .
Besøg FDA 's online facilitet registrering database http://www. accessdata. fda. gov/scripts/cdrh/cfdocs/cfrl/rl . cfm
2 .
Udfyld mindst ét af de søgeparametre i afsnittet " Søg Registrering oversigt Database . " For at undgå forvirring , er det bedst at medtage af stat eller land i din søgning parametre .

3 .
Klik på " Søg " -knappen. Når søgeresultaterne vises , vil de omfatte både faciliteter-hvis navne er fed skrift , og ingen prik foran dem-og de produkter behandles på disse anlæg . Produkternes titler bruger jævnligt mellemstore skrifttype og en kugle vises direkte til venstre for dem .
4 .
Hvis du finder en facilitet i søgeresultaterne med samme navn som en i spørgsmål, klik på titlen for at få flere detaljer . Ring til det telefonnummer , der er anført for anlægget 's Official korrespondent at bekræfte, at anlægget er i virkeligheden den en , som du oprindeligt søgte .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.