hvordan man kan bevare planter og dyr

Planter og dyr er vigtige elementer i miljøet . Planter medvirke til at give ilt er nødvendig for respiration ved at udføre fotosyntese . De tjener også som en fødekilde for dyr . Visse dyr, planteædere , afhænger også af planter til fødevarer . Mennesker anvende planter og dyr for mange formål , men med sådanne uhyrligheder som miljøforurening , aflivning af dyr , og ødelæggelsen af deres naturlige habitat , planten og dyrepopulationer er formindsket . At bevare planter og dyr , du har brug for at reducere miljøforureningen og ødelæggelsen af levesteder , begrænse aflivning af dyr , og tilskynde andre til at overholde jeres indsats .

Du skal bruge:
Plakat papir
. Markører .
Pjecer .1 .
Må ikke bidrager til forurening af miljøet. Hvis miljøet er forurenet , vil planter og dyr, der ikke kunne overleve . Jordforurening vil forhindre planterne i at vokse ordentligt . Desuden kan materialer, som ikke nedbrydes let , såsom plastikposer , forårsage fatal skade på fordøjelsessystem af dyr . Derfor ikke kuld --- altid bortskaffe affald i den rigtige affaldsbeholdere .
2 .
Må ikke forstyrre den naturlige levesteder af økosystemet . Både store og små elementer i en naturtype er let skadet , ødelæggelse af en fuglerede eller fjernelse af træer udgør en sådan begivenhed . Planter og dyr har en codependent forhold . Dyrene bruger plantemateriale til at gøre deres strukturer ; . derfor , at skære ned et træ resultaterne tabet af ikke blot et træ , men også den naturlige levesteder for de dyr , der levede i eller på det træ
3


Du må ikke dræbe planter eller dyr unødigt . Ofte , planters og dyrs bevarelse er hæmmet , fordi folk dræbe dem uden grund . For eksempel har pesticider et bestemt formål , men deres virkninger vil ofte spredes til planter og dyr, der ikke den tilsigtede mål . Overvej at bruge naturlige metoder til modererende skadedyr , såsom at placere insekter i haven , der er kendt for at spise den ønskede skadedyr .
4 .
ikke indføre ukendte arter af planter eller dyr til en given område . Planter og dyr tilpasse sig økologi et område , der udvikler sig til at beskytte sig mod fjender , der også lever i området . Hvis du introducere en art , der er fremmed for habitaterne, vil det enten omkomme eller true regionens indfødte planter og dyr .
5 .
Køb produkter , der ikke er lavet af dyr , især dem fra , som kun en del af dyrets krop var brugt , og resten blev kasseret ( såsom elefant og mink ) . Den elfenben fra elefant stødtænder er til stede i sådanne genstande som klaver nøgler , og pelsfrakker er i høj efterspørgsel . fake pelsfrakker og klaver nøgler , der ikke fremstilles med elfenben tjener samme formål

6

Spred dine idéer til andre , forklarer betydningen af bevaring og hvordan de kan hjælpe . Plakater og pjecer er effektive strategier til denne opgave . På plakater , skriver almene begreber om, hvorfor folk skulle bevare planter og dyr , og en liste enkle foranstaltninger, der kan iværksættes for at afhjælpe de nuværende betingelser . Inden for pjecer , definere bevaring , liste grunde til, at planter og dyr skal bevares , og forklare hvordan mennesker kan bidrage til bevarelse indsats . Du kan vise plakater og distribuere brochurer ved de fælles steder , såsom købmandsbutikker og indkøbscentre --- være sikker på at bede om tilladelse forinden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.