solfanger komponenter

Solfangere er systemer , der integrerer solpaneler i nye eller eksisterende elektriske systemer til at levere strøm til boliger og andre bygninger . Solpaneler , og cellerne i dem er de mest synlige og genkendelige element i enhver solfangeranlæg , men mange andre komponenter der kræves for at fuldføre systemet og konverterer lyset fra solen til brugbar elektrisk energi .

Solar Panel


Også kendt som en sol -modul , solpaneler er en samling af forbundne solceller bruges til at indsamle energi fra sollys . Fordi de enkelte solfangere er i stand til at producere begrænsede mængder af magt , er de ofte anvendes i forbindelse med flere andre tilsluttede paneler . Dette arrangement af solpaneler kaldes en solpanel . Solpaneler er sammensat af solceller , et hus fremstillet af plast , glasfiber eller metal , og stik den integrere dem i en sol- array eller elektrisk system .

Solar Cells


Den integrerende elementer i en solfanger , solceller er det stykke af apparatet , at selen sollys og konvertere det til elektricitet . Hver celle indeholder en fotoaktive lag , inden for hvilken elektroner ind i en høj tilstand af energi , når bombarderet med fotoner fra solen. Den overskydende skabte energi overføres derefter til en magt konverter til at supplere en eksisterende elnet eller en hjemmets strømforsyning .

Power Conversion and Storage


En konventionel strøm konverter modtager jævnstrøm el fra sol -modulet og konverterer det til vekselstrøm , at lade de traditionelle elektriske apparater , såsom apparater og elektronik , at trække deres magt fra solenergi system . I mindre solenergianlæg , kræver et batteri eller batteri array gemmer elektricitet genereret af solpaneler til senere brug .

andre komponenter


Solar panel arrays en ramme eller en anden struktur til at holde dem på plads . Nogle avancerede solfanger arrays er knyttet til at flytte støtte strukturer, som omdirigerer panelerne efter solens stilling for optimal indsamling . Støtte opbygningen af solfangeranlæg også huser stik og ledninger er nødvendige for at danne et kredsløb mellem panelerne og enten en elnettet , et batteri eller en strøm konverter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.