tenncare kvalifikationer

TennCare er Tennessee State for offentlige sundhedsydelser . Det er kun tilgængelig for enkeltpersoner og familier , der opfylder specifikke krav , herunder finansielle status og adgang til andre leverandører af sundhedsydelser . For at opnå TennCare ydelser , skal du opfylde særlige kvalifikationer, som er fastsat af staten .

Alder


TennCare dækker folk i bestemte aldersgrupper . For TennCare Medicaid , det eneste program, der accepterer nye medlemmer , kan du kvalificere ved at være et barn under 21 år . Voksne kan også kvalificere hvis de har visse sundhedsmæssige betingelser eller indkomst begrænsninger , eller hvis de bor på plejehjem .

Særlige vilkår


Folk med visse sundhedsmæssige betingelser kan ydes TennCare . Disse omfatter kvinder, der er gravide eller har behov for behandling for brystkræft og livmoderhalskræft , og familiemedlemmer til personer , der kan have en langvarig fysisk eller psykisk helbredsproblem .

Familie kvalifikationer


enlige forsørgere med en lille barn , der bor i husstanden , kan være berettiget til TennCare , samt to-forsørgere , hvor den ene forælder har mistet et job eller har fået deres arbejdstid reduceret væsentligt .

Standard Støtteberettigelse


TennCare Standard er tilgængelig for børn under 19 år , der allerede er indskrevet i TennCare Medicaid . Hvis disse børn ikke har adgang til sygeforsikring gennem deres egen eller en forælders job så de kan modtage TennCare Standard serviceydelser . For at kvaliteten barnet skal uforsikrede , hvilket betyder, at han opfylder ovenstående kvalifikationer og familiens indkomst er over 200 procent fattigdom . De kan også kvalificere hvis de har en medicinsk tilstand , der gør dem forsikres via andre sygesikring udbydere .

Kvalifikation Evaluering og ressourcer

For nogen til at kvalificere sig til TennCare lægelige ydelser , skal de besøge deres lokale Institut for Human Services kontor . De ansatte der vil evaluere kundens medicinske behov og kvalifikationer status for TennCare og fremsætte henstillinger. Hvis de kvalificere sig, skal kunden derefter udfylde en TennCare ansøgning og indsende det til staten for at få TennCare ydelser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.