typer af affald forbrændingsanlæg

Afbrænding skrald er en ældgammel skik . I midten af det 20. århundrede blev community forbrændingsanlæg populært for bortskaffelse af fast affald . Kæmpe forbrændingsanlæg blev bygget udenfor samfund , og den trash indsamlet af kommunalt ansatte blev brændt . Når luftforurening begyndte at vise sin virkning på menneskers sundhed , samfund begyndte at bortskaffe affald i andre mindre skadelige måder . Trash forbrændingsanlæg er stadig i brug , men med mere avancerede systemer , der filtrerer skadelige luftforurenende stoffer , før slippe røgen ud i atmosfæren .

Simple Barrel Kiln


Den simple tønde ovn er det mest almindeligt anvendte forbrændingsanlæg. I små samfund i udviklingslandene , er trash indsamles og lagt i en tønde-formet ovn og sat i brand . Den brændbare del af papirkurven forbrændinger , og resten smelter . Asken og fast affald er indsamlet fra ovnen, og dumpet i en øde område eller losseplads . Adskillelse af brændbart og ikke brændbart materiale er normalt ikke gjort, og giftige gasser og hårdt metal forurenende får lov til at slippe ud i atmosfæren .

Faste og Moving ristovne


Faste og bevægelige ristovne anvendes af kommuner og sygehuse til at brænde affald . Super-opvarmede luft fyret med olie eller naturgas er tvunget ind i en enorm arne indeholder papirkurven . I en fast rist forbrændingsanlæg , er papirkurven stablet på en metal rist over en stor grube til opsamling af aske og opvarmede luft , som leveres fra asken pit for at gøre det muligt for papirkurven for at brænde . Den bevægelig rist forbrændingsanlægget bruger transportbånd . Opvarmede luft eller brand sprøjtes ind i hjertet via dyser lige over risten og papirkurven flyttede langs risten for at brænde det . En bevægelig rist forbrændingsanlæg er mere effektiv end en fast rist på grund af mængden af trash det kan håndtere og let læsning papirkurven og fjerne aske og klinker .

roterovn FORBRAENDINGSOVN


roterovn forbrændingsanlæg er vant til afhænde flydende og fast farligt industriaffald . Forbrændingsanlægget består af to kamre til at behandle affaldet . Den første er en roterende kammer eller roterovn , en stål tønde foret med isolatorer , der roterer papirkurven under forbrænding at hjælpe selv brænde . Den efter -burn forurenende gasser og partikler videregives til det andet kammer for en anden cyklus af forbrænding .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.