ulemperne af plastemballage

Plastic er blevet den mest anvendte emballage i fødevarer og varige forbrugsgoder , takket være sin formbarhed og holdbarhed . Plastic kan formes til næsten enhver form og størrelse , og med tilstrækkelig tæthed til at håndtere indhold . Men , plast er et stort problem netop på grund af dens holdbarhed . Miljøhensyn er et stigende på grund af den tid, plastic tager at nedbryde og den måde plast nægte påvirker livet i vand og på land .

fødevareemballage


Mad emballage skal beskytte emner fra eksterne faktorer som støv , mikrober og manipulation . Dog kan plast pakker eller beholdere miste formen , knuse under vægt eller bryde og split let under transporten. Hvis plastmaterialet ikke har den rette konsistens , vil det ikke tilstrækkeligt varmebestandighed og fødevarer kan forkæle . Plastic trækker støv . Og plastemballage er ikke altid lufttæt-det kan give gasser og vanddamp ind og ud, hvilket vil påvirke friskhed fødeemne eller let forurene det

Consumer-varige emballage


Plastic bruges i emballage . varige forbrugsgoder , fordi det er en af de billigste valg . Plastic kan formes til komplekse former og masse-producerede , det holder længere end mange emballagematerialer. Den bekymring er , at i modsætning emballage til fødevarer , plastemballager af varige forbrugsgoder har ingen suppleanter anvendelser og er vilkårligt kasseres . På grund af den solide konstruktion af de fleste forbrugere -varige emballage , genbrug bliver også mindre praktisk .

Plastic forurening


Plastic forurening er blevet en verdensomspændende bekymring . Kasserede plastikposer er blevet knyttet til de store katastrofer . Oversvømmelsen i Mumbai , Indien , der dræbte næsten 1. 000 mennesker blev sporet til plastikposer tilstopning storm afløb . Ifølge Greenpeace , det nordlige Stillehav Gyre-epicentret for en gigantisk cirkulerende system af vind-og strømforhold-suger plast forurening fra Asien , Stillehavet og Nordamerika og er blevet en flydende losseplads på størrelse med Texas , kvælning og besnærende marine dyreliv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.