vigtigheden af levnedsmiddelkemi

De kemiske processer , der finder sted inde i maden bestemme dens næringsværdi , smag , konsistens og friskhed . Som enhver anden organisk materiale , kan maden nedbrydes i løbet af en periode . Vigtigheden af levnedsmiddelkemi ligger i dens evne til at imødegå virkningerne af nedbrydning og fordærv og forlænge holdbarheden af fødevarer

Identifikation


Mad kemi er en videnskab, som studerer de kemiske processer , der finder sted i fødevarer . Alle fødevarer er fremstillet af biologisk materiale , der reagerer og interagerer på forskellige måder, og under forskellige betingelser . Kulhydrater , lipider ( eller fedtstoffer ) og proteiner er de vigtigste komponenter, der udgør mad . Andre komponenter såsom enzymer , vand , mineraler , tilsætningsstoffer og farvestoffer er også områder i studie inden levnedsmiddelkemi . Denne gren af videnskaben spiller en væsentlig rolle i forarbejdning af fødevarer , der tager sigte på at bevare og forbedre tilgængeligheden og kvaliteten , i henhold til Ohio State University .

Effects


En forståelse af de kemiske processer , der finder sted i fødevarer har gjort fødevarer til rådighed på globalt plan . Metoder til formål at modvirke nedbrydning processen er et centralt område i studiet . Principperne bag levnedsmiddelkemi skabe de metoder , der gør det muligt at høste , bevare , distribuere , opbevare og forberede fødevarer til konsum , i henhold til Ohio State University . Dagligvarebutikker er i stand til at levere frisk mælk , konserves , mikroovn måltider og frosne fødevarer på grund af den opnåede viden gennem mad kemi undersøgelser .

Fødevarevidenskab


Mad kemi spiller en integrerende rolle i fødevarevidenskab teknologier, der gør den globale forsyninger til rådighed , i henhold til Ohio State University . Disse teknologier trække fra biologi , fysik , mikrobiologi , ernæring og teknik til at sætte levnedsmiddelkemi principper i praksis . De anvendte metoder til at emballere og mærke slutanvendelse produkter skal også opfylde Food and Drug Administration krav . Også af betydning er afprøvning og eksperimenter , der går til at skabe flavorful fødevarer til forbrugerne forbrug .

vandaktivitet


Fødevarer såsom kød og grøntsager kan indeholde alt fra 50 til 95 procent vandindhold , ifølge Ohio State University . Vandaktivitet indebærer mængde vand til rådighed , eller er modtagelige for kemiske og biologiske reaktioner i en fødevare . Mængden af vand aktivitet til stede kan bestemme sandsynligheden for, at bakterievækst og fordærv vil udvikle sig inden for fødevarer materialer . Kemi metoder arbejde på at reducere mængden af vand , der er indeholdt i et materiale, eller andet fjerne virkningerne inden for en fødevare .

End Produkter

Fødevarekvalitet , forbrugernes tilfredshed og krav fra det offentlige er alle faktorer tages i betragtning ved udformningen mad forarbejdnings-og konserveringsmetoder , ifølge Ohio State University . Og mens minimal forarbejdning giver fødevarer for at bevare deres oprindelige næringsindhold , at det er nødvendigt forlænge holdbarheden af slutprodukter gør forarbejdnings-og konserveringsmetoder nødvendigt . PH til stede i et levnedsmiddel er en anden variabel, der påvirker smag , konsistens og friskhed . En pH- niveau refererer til syreindhold , eller manglen på samme , med en høj syre indhold er mindre modtagelige for nedbrydning , eller fordærv , end lavt syreindhold fødevarer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.