DNA-test for MRSA og VRE

MRSA og VRE er to af de mest virile og dødbringende bakterier til at indtaste hospitals-og sundhedspleje indstillinger . Identificere og kontrollere spredningen af disse bakterier organismer er en primær bekymring til den samlede sygehus -og patientsikkerhed. DNA- test metoder er designet til at identificere deres tilstedeværelse og give oplysninger om, hvordan disse organismer udvikler sig i kroppen

DNA-test


DNA- test modeller bruges til at identificere MRSA og VRE bakterier inden for klinisk og laboratorie -indstillinger . Disse procedurer gør det muligt for teknikerne at undersøge dna- molekyler og de virkninger, disse bakterier har på dem , ifølge Human Genome Project . Også kendt som molekylær diagnostiske tests , disse metoder giver en hurtig og præcis måde til at identificere MRSA og VRE udbrud . Jo tidligere disse bakterier er identificeret , jo større chance et hospital eller sundhedsvæsen råder forhindre et udbrud .

MRSA og VRE


MRSA og VRE er bakterielle organismer kendt for deres evne til at modstå behandling med antibiotika. Begge bakterier typer kan potentielt udvikle sig til fuldgyldigt infektioner , der overføres ved hud-mod-hud eller hud-til-overflade kontakt , ifølge Centers for Disease Control Forebyggelse . Hospitaler og plejeinstitutioner kan let blive yngleplads , hvilket fører til en samlet udbrud af disse infektioner i en population . Når MRSA eller VRE gå upåagtet , kan disse organismer med tiden overtage en persons immunsystem til det punkt, hvor døden er muligt . DNA tests eller screeninger levere en måde , hvorpå disse infektioner kan identificeres og kontrolleres .

Superbugs


" Superbugs " såsom MRSA og VRE er bakterielle infektioner kendt for deres evne til at modstå behandling med antibiotika som penicillin , tetracyklin , og Cipro , i henhold til " GI Sundhed nyhedsbrev. " Denne modstand er overført til nydannede bakterier celler , der kan gengive lige så hurtigt som hvert 20 minut . DNA- test kan hjælpe med at identificere , hvordan disse organismer at tilpasse sig og modstå behandling med antibiotika

Metoder


Jo mere almindeligt anvendte DNA- test metoder indebærer at placere en menneskelig prøve-. være sig hudceller eller en vatpind fra mund--i en kultur til formål at udvikle bakterielle organismer . Når bakterierne udvikler , kan teknikere identificere hvilke typer af organismer er involveret . Denne metode kan tage alt fra tre til fem dage at producere resultater , i henhold til " GI Sundhed Newsletter . "

PCR-test-også kendt som polymerase chain reaction-er en anden type af DNA-test -metode . PCR-baserede test arbejde direkte med DNA materiale inden for en bakterie , eller værtscellen , i henhold til " GI Sundhed nyhedsbrev. " Disse test er designet til at forstærke bestemte regioner langs en DNA kæde , som gør det muligt for teknikerne at identificere bakterier-redet celler . Denne test metode er dyrere , men resultaterne kan opnås i så hurtigt som to timer.

Potentielle

Nye metoder til påvisning MRSA og VRE -infektioner arbejdet med at reducere mængden af nødvendige tid til at opnå resultater , ifølge Lab Tests Online . Nyere PCR-baserede test er designet til at identificere de specifikke gener , der spiller en rolle i, hvordan bakterier tilpasser og mutere. Et sådant gen , kaldet mecA , er blevet identificeret som en nøglefaktor i modstand antibiotika såsom methicillin , oxacillin , og nafcillin . Da bakterier organismer er kendt for deres hurtige formering satser , er hurtige og nøjagtige testresultater er nødvendige for at forhindre mulige udbrud opstår .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.