FTC & svineinfluenza

Selv i de værste tider , eller de mest skræmmende omstændigheder , vil der altid være nogle folk ud for at gøre en sorteper for enhver pris . Svineinfluenza pandemi af 2009 var en sådan sag, når det offentlige gode blev overskygget af profithensyn . Internet kræmmere pedaled mirakelkure og udokumenterede forebyggelsestiltag i højden af vaccinen mangel , og den amerikanske Federal Trade Commission havde hænderne fulde jagter ned de mest ekstreme lovovertrædere

Svineinfluenza Historie


Svin blev først bemærket at være modtagelige for influenza-lignende symptomer i 1918 , under den massive influenza epidemi , der dræbte snesevis af millioner af mennesker verden over . Den menneskelige vejafgift ikke kunne tilskrives svineinfluenza , men snarere , mente man , at svin fanget influenza fra inficerede mennesker . Forud for 202C der kun var en alvorlig udbrud af en svineinfluenza-lignende epidemi i USA : i 1979 , hvor en person døde og flere hundrede blev smittet . Den transmittability var ekstremt lav , hvilket holdt antallet af smittede til et minimum , men romanen H1N1 stammen , der først dukkede op i marts, 202C i Mexico var stærkt smitsomme fra menneske til menneske . Yderligere, H1N1 ramte større antal unge end tidligere influenzaepidemier , men heldigvis var sygeligheden lav sammenlignet med andre influenzastammer .

FTC Inddragelse


I USA , flere agenturer arbejde i koncert under pandemier eller mistanke om pandemier , herunder Food and Drug Administration og Centers for Disease Control og Forebyggelse . I betragtning af den brede anvendelsesområde af udbruddet og globaliseringen af handel på grund af internettet , Federal Trade Commission havde også en rolle at spille . Online tilbud om produkter , der hævder at beskytte mod svineinfluenza eller helbrede dem ramte holdt FTC travle politi falske operatører og potentielt farlige midler .

Consumer Alert


Da antallet af potentielt farlige midler ( og websteder, der reklamerer dem ) voksede udsendte FTC en forbruger indberetning i juni 2009 at rådgive folk til at " kende fakta . " Indberetningen omfattede sund fornuft instruktioner om at vaske hænder for at forhindre spredning af bakterier , kontrol rejse rådgivning til at lokalisere udbrud områder og søge lægehjælp ved begyndelsen af influenza-lignende symptomer . De har også oprettet et gratis telefonnummer, forbrugerne kan bruge til at indgive klager mod skruppelløse opportunister at udnytte de sundhedsmæssige skræmme med udokumenterede kure .

Advarsler


FDA og FTC begyndte at arbejde sammen i slutningen af 202C udstedelsen fælles pressemeddelelser advarsel af forbrugerne af svigagtig retsmidler og opfordrer befolkningen til at følge den offentliggjorte vaccination anbefalinger . FDA og FTC vil med tiden , advarer direkte 75 hjemmesider peddling mere end 130 produkter med direkte sagsanlæg , hvis leverandørerne ikke er ophørt og afstå straks . Bogstaverne omfattede et mandat , at ejere af lokaliteterne fremlægge en plan for at standse operationer inden for 48 timer efter modtagelsen .

Controversy

I oktober 202C FDA og FTC i fællesskab udsendt en streng advarsel til Dr. Andrew Weil , der solgte kosttilskud online , at han foregav at være nyttig i afværge forkølelse og influenza . Agenturerne citeret specifikke krav fra hjemmesiden at fastslå, at Dr. Weil ulovligt var at fremme den forebyggende og helbredende egenskaber af hans ejendomsret supplement i direkte modstrid med flere retsakter U. S. regering i den kompetence, både FDA og FTC . Tilhængere af Dr. Weil , herunder fysiske sundhed praktiserende læger og anti-vaccination fortalere har hævdet, at regeringen var at beskytte narkotika beslutningstagere over leverandører af alternative behandlingsformer . Dr. Weil optrådt på adskillige amerikanske talkshows i sit eget forsvar . Dr. Weil fjernede indholdet citeret af FDA og FTC og fortsatte sælger kosttilskud med en mindre målrettet markedsføringsstrategi.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.