Fabrikken sikkerhed checkliste

Fabrikker kan fyldes med farer , fra tunge maskiner til de mindste udslip og fare for at snuble . Med et par forebyggende forholdsregler og et vågent sind , kan arbejdstagere minimere risici på arbejdspladsen og nyde et sikkert arbejdsmiljø . Her er et par enkle og effektive forholdsregler du kan tage for at øge din sikkerhed , mens du arbejder på en fabrik .

Undersøg arbejdsområdet


Kend placeringen af dræbe kontakt til en eventuel delvist eller fuldt automatiserede maskiner . Undersøg gulvet og andre overflader for rester, der kan rejse dig eller en kollega , eller kan sætte sig fast mellem de bevægelige dele af en maskine . Sikre en klar sigtelinje mellem arbejdsstationer når det er muligt og undgå at blokere adgangen til og fra alle arbejdsstationer. Kend placeringen af nødudgange og førstehjælpsudstyr , og tjekke dem regelmæssigt for at sikre , at de er funktionelle . Også kigge efter objekter, der er stablet unsafely og udgør en risiko for at falde eller knusning .

Undersøg personlige værnemidler


Når man arbejder med bevægelige maskiner , undgå løsthængende ærmer og guffe i lange skjorter for at undgå at få dem fanget i maskiner . Bær lange hår i en hestehale eller fletning , eller tuck det under kraven på en skjorte for at holde det sikkert fra entanglement. Når det er nødvendigt , slid øje , øre og hoved på alle tidspunkter , mens du arbejder . Hvis iført handsker , undgå enhver , der er så tykke de begrænser finger bevægelse og smidighed . Ikke bliver distraheret eller kompromittere din bevidsthed ved hjælp af iPods og andre personlige underholdning enheder , mens du arbejder .

Undersøg Maskiner


Lav en grundig inspektion af alle maskiner før du bruger den , herunder gaffeltrucks , bearbejdning udstyr , presser og montage udstyr . Se efter eventuelle løse eller slidte dele, der kunne komme ud og udgør en fare under drift . Kontroller udstyrets strømforsyning , hydraulikvæske og smøremiddel niveauer , der skal sikre, at de alle er i optimal rækkevidde .

kommunikere med andre


Vær opmærksom på de behov og aktiviteter andre, der arbejder omkring dig . Vær opmærksom på de opgaver og rutiner udføres , idet de veje , som både mennesker og køretøjer ofte bruger , når du flytter gennem fabrikken . Hvis en kollega synes at behøve hjælp eller opmærksomhed , stop hvad du laver og sikre, at deres behov bliver set til . Hvis du kommer til skade eller fare under arbejdet, skal du sørge for , at andre ved, du har brug for hjælp .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.