HIPAA røde flag regel

Den HIPAA ( Health Insurance Mobilitet og Accountability Act ) Red Flags regel har til formål at beskytte sig mod patientens identitet tyveri . Den HIPAA Red Flags regel omfatter alle kreditorer , i hvilken kategori omfatter leverandører af sundhedsydelser , der besidde og forvalte patient regnskaber .

Identificer Red Flags


Det første skridt er at identificere og afmærke scenarier for potentielle identitetstyveri , som opstår i normal forretning. Alle fakturering og betaling praksis følges af sundhedsydelser, skal revideres , og disse bør overgå Red Flags Regel i form af beskyttelse patienternes identitet . For eksempel vil en patient, som præsenterer en social sikring kort til identifikation , der ser ud som om det kunne være falsk være en " rødt flag ", for din virksomhed .

Find Red Flag i løbende forretninger


Læger og andre leverandører af sundhedsydelser rådes til at undersøge og grundigt at gennemgå tre dokumenter vedrørende den Røde Flags regel , der er tilgængelige på HIPAA stedet for at hjælpe dem bestemme deres ansvar i overensstemmelse med de røde faner Regel . Et sådant dokument «bekæmpe svig med de røde faner Regel . "

afbøde og begrænse skaderne


Når Red Flags er identificeret , er det vigtigt at forebygge senere tyveri af oplysninger om patienternes identitet , samt mindske eventuelle skader . Korrekt kontrol og foranstaltninger skal iværksættes ( herunder at standardprocedurer , relevante optrapning punkter og effektive alternative strategier ) for at sikre sig mod driftsmæssige og omdømme risici .

øge bevidstheden i Personale


Personalet bør være up to date med de skiftende dynamik og risici for identitetstyveri. Uddannelse og oplysningsprogrammer bør regelmæssigt gennemføres , således at det sikres , at alle medlemmer er opdateret og informeret om de røde faner reglen , og hvordan man håndterer sådanne situationer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.