RCRA regenerering regler for ædle metaller

ædelmetaller omfatte guld , sølv , platin , iridium , osmium , palladium , ruthenium , rhodium og en kombination af disse metaller . Hvis et anlæg producerer, oplagrer , eller transporter metalaffald at kræve en betydelig mængde af ædle metaller , så regenerering reglerne for ædle metaller er gældende for anlægget . Nogle eksempler på affald enheder , hvori disse regler finder anvendelse omfatte brugte bly loddemetal i kredsløb fremstilling , som genindvinder en betydelig mængde guld , forarbejdet printkort , som genindvinder en betydelig mængde af guld eller platin og brugte fotografiske fixer løsning , der indeholder store sølv koncentrationer .

Rekvisition for genanvendelige materialer


Hvis de materialer , som de ædle metaller er inddrives kan genbruges , så de er undtaget fra den komplette farligt affald regulering , og kun de administrative krav er gældende . Disse krav omfatter :

• En EPA ( Environmental Protection Agency ) Identifikationsnummer
• Registrering krav være opfyldt
• Land bortskaffelse begrænsning anmeldelse krav være opfyldt

Opbevaring Krav


Som pr lagerbehov , de containere , der anvendes til at lagre ædle metaller affald, som skal genanvendes skal være i god stand . Det bør sørget for, at den lækkende containere erstattes . Indholdet af beholderen skal mærkes . En bygninger , der anvendes med henblik på lagring skal være en manipuleret struktur lavet af ikke-jordovn materialer . Det har at have et gulv , vægge og et tag , der forhindrer kontakt med regnvand .

Shipping Krav


Som pr shipping krav, hvis farligt affald, der indeholder ædle metaller er afsendt , derefter en farlig affald åbenbart er påkrævet . Efter bortskaffelse af affald , behov for farligt affald manifest , der skal opbevares i fem år.

krav om bogføring


Som pr RCRA ( Resource Conservation and Recovery Act ) anbefaling , er det bedre at føre regnskab over de årlige opgørelser af ædle metaller i mindst fem år . Som pr krav om bogføring , er det nødvendigt at føre register over mængden af materiale , der er gemt som beholdning ved begyndelsen af året , mængden af materiale modtaget i løbet af året , og fortegnelsen, der fortsat er i slutningen af det kalenderår, år . Også , skal det sikres, at 75 procent af den akkumulerede materiale er genvundet . Hvis anlægget ikke genanvende 75 procent af den akkumulerede materiale årligt , skal derefter fuld farligt affald regler skal anvendes på anlægget . Generatoren bør også opretholde mindst tre år registre over alle overførsler af udstødte farlige sekundære materialer . Disse optegnelser skal indeholde oplysninger såsom navn og adresse på kraftværk , navnet på transportøren , det tidspunkt, hvor materialerne er modtaget , den mængde , der er modtaget, og en sammenfattet beskrivelse af den industrielle proces , som er fremstillet af materialet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.