arbejdssikkerhed dag idéer

Fremme sikkerheden på arbejdspladsen vil direkte gavne en virksomhed og dens bundlinje . Mere sikkerhed bevidsthed fører til bedre praksis, hvilket i sidste ende vil reducere tabt tid for de ansatte , arbejdstagerens erstatningskrav og omkostninger af forsikringspræmier . At henlede opmærksomheden på sikkerheden på arbejdspladsen , udpege en sikkerheds dag at præsentere nye idéer om at gøre virksomheden til et sikrere sted at arbejde og til at anerkende tidligere resultater med hensyn til sikkerhed .

Play Safety Bingo


Start af et spil af sikkerhed bingo er en måde at få medarbejderne aktivt involveret i forbedring af sikkerheden praksis . Spillet kort udleveres til alle medarbejdere , der forsøger at få en bingo . Kendere af klassiske bingo spil , bør få den idé . De ansatte udfylde deres kort rum ved varetagelse af en af de mange sikkerheds anførte opgaver og få dem bekræftet af et medlem af ledelsen . Disse opgaver kan omfatte oprydning en spill i en restaurant , iført den korrekte sikkerhedssele til løft eller placere et vådt gulv tegn på en moppe site . Når en medarbejder fuldfører en bingo , bør han belønnes med anerkendelse og en præmie .

Sikkerhed Rollespil


Rollespil er måske ikke altid den mest populære undervisningsmetode gennemført af ledelsen , men nogle gange kan det være en effektiv måde at kommunikere til de ansatte betydningen af visse emner for virksomheden . Brug sikkerhed som grundlag for en rollespil øvelse . Opdel de ansatte i hold af to , tre eller fire personer og bede dem om at bruge tid på at tænke over et spørgsmål om sikkerhed , der vedrører dem i virksomheden . Det kan være noget, de har været vidne til og føler sig bør behandles . Bed dem om at løst script situationen i en sketch og har en del af holdet udleve sikkerhed krænkelse og den anden halvdel kommer i at stoppe dem og forklare , hvad de gør forkert . Måske en medarbejder jævnligt ser folk i lageret stabling merchandise kasser oven på hinanden til at nå de øverste hylder , i stedet for at bruge en stige . Det kan være hvad som helst. Resultaterne af denne øvelse kan kaste lys over problemerne ledelse er uvidende om , og det kan være sjovt for personalet , også .

Begynd Sikkerhed dages program


En måde at måle effektiviteten af din sikkerhed programmet er at holde styr på sikkerheden dage. Gør et diagram , der viser , hvor mange dage det har været siden en sikkerheds hændelse skete , såsom en skade , som forårsagede nogen til at forlade arbejdet . På dag 1 , gøre en tale om vigtigheden af sikkerhed på arbejdspladsen og sige , at dit mål er at gå seks måneder uden en hændelse , derefter et år . Når personalet hits disse benchmarks , skal du sørge for at de er umiddelbart belønnet med meningsfuld udflugter eller præmier for at holde dem interesseret i at opretholde en ren sikkerhed rekord .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.