brand sprinkler fakta

Ifølge den britiske Automatisk Fire Sprinkler Association ( BAFSA ) en brand sprinkler virker gennem placeringen af rør gennem en bygning med vand pumpes gennem rørene til sprinklerhoveder , at der kun fungerer , når en bestemt temperatur er nået omtrent sprinklerhoved .

Historie


Branden sprinkler var opfindelsen af englænderen John Carey , der begyndte udviklingen af , hvad olympiske Brandbeskyttende beskriver som en varme aktiveret række perforerede rør med henblik på at sætte en brand . American 's George F. Parmalee og Frederik Grinnell udviklet systemet til brug i 1881 .

Effektivitet


The American Fire Sprinkler Association ( AFSA ) rapporterer , at kun to dødsfald er rapporteret i bygninger fuldstændig kontrolleret med automatisk brand sprinklere . Rundt om i verden BAFSA rapporter kun 50 dødsfald i bygninger , der kontrolleres af sprinklersystemer .

Vand


Fire sprinklere der opfattes som mere effektive i deres brug af vand end en afhængighed af brandslanger resulterer i mindre vandskade . BAFSA beskriver sprinkleranlæg som bliver designet til kun at fungere i områder, hvor temperaturen stiger gør det almindeligt, at kun to sprinklere at sprøjte vand ved hjælp af i gennemsnit 341 gallon af vand sammenlignet med et gennemsnit på 2935 gallon benyttes af brandfolk slanger .

Smoke


Ifølge BAFSA røg en af de største problemer i forbindelse med ild forvolder skade og skade. Fire sprinklere kan fjerne større partikler fra luften reducere både toksicitet og tæthed af røg .

Fejl

Det er sjældent, at brand sprinklere funktionsfejl efter AFSA med odds for ikke-menneskelige fejl bliver omkring 1 med 16 millioner . Utætheder er også siges at være mere sandsynlig end i VVS omkring resten af en bygning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.