brøndvand og tænder

De fleste amerikanske hjem får deres drikkevand fra offentlige vandsystemer , men der er mange , der stadig bruger brøndvand som deres primære kilde til drikkevand . Nå vandet indeholder mineraler hjemmehørende i det område, hvor det er beliggende, herunder svovl , jern , magnesium og kobber , blandt andre . Fluorid er et nødvendigt element for tand sundhed og er en fælles tilsætningsstof til offentlige drikkevand . Bedst vand indeholder en vis grad af fluor , men nogle indeholder for meget . Forkert niveauer af fluor i godt vand kan bidrage til tand problemer .

Historie


Fluorid har været en amerikansk vand tilsætningsstof til mere end 60 år . Dette er blevet krediteret som årsag til en 20 procent til 40 procent reduktion i huller i tænderne . Det anbefalede niveau af fluor i vandforsyningen er mellem 0,7 og 1,2 milligram per liter ( mg /L ) .

Fluorid Mangel


Nogle brøndvand er fluor -mangel . Vand test kan afgøre, hvor meget fluor i vandet naturligt . Tandpastaer og skylninger indeholder fluor kan bidrage til at gøre op forskellen . Børn , der er særligt følsomme over for utilstrækkelig fluor , kan tage kosttilskud for at hjælpe med at øge deres fluor indtag gavnlige niveauer .

Mild Overdreven Fluorid


For meget fluor i godt vand , der påvirker så mange som 4 procent af stikprøven godt vand , er defineret som et vand fluorindhold større end 2 mg /L , hvilket kan forårsage tand skader og kan have andre sundhedsmæssige risici . Børn under 8 år skal være på vagt over for drikkevand og vand , der indeholder mere end 1,2 mg /L. Nå vand indeholdende fra 1 . 2 til 2 mg /L er sikkert for ældre børn og voksne .

Danger Zone


Vand med fluor niveauer over 2 mg /L , men mindre end 4 mg /l, bør ikke være en kilde til drikkevand for børn under 8 år . Det er OK for ældre børn og voksne , men du kan ønske at overveje en anden kilde til drikkevand for din husstand . Fluoridindholdet over 4 mg /L er ikke sikkert for nogen, og alle familiemedlemmer skal bruge alternative kilder til drikkevand eller installere en fluorid fjernelse enhed .

Effects

Overskydende fluoridindholdet resultere i emalje fluorose af tænderne , med graden af skader stiger med mængden af fluor i vandet . Emalje fluorose skader spænder lige fra farvning og spotting af tænder til svær misfarvning og huller i tandemaljen , hvilket kan føre til skår og afskalning . Ifølge den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) og Environmental Protection Agency , fortsat langsigtet eksponering for store mængder af fluor i drikkevandet kan føre til knogle fluorose . Denne betingelse er smertefuldt og kan forårsage knogle svaghed , ømhed og knoglebrud .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.