byliv overlevelse færdigheder

Survival færdigheder er ikke kun for de store udendørs . Der er tidspunkter, hvor mennesker også brug for at overleve i en by-miljø . Store begivenheder som et terrorangreb kan forårsage panik og forstyrrelse af basale tjenester , eller en mørklægning kan skære magt til millioner af hjem . I mange tilfælde er disse situationer ville vare kun for en kort periode , men det er altid godt at være forberedt i tilfælde af en katastrofal begivenhed , der kunne stoppe rindende vand og elektricitet i længere tid .

Forberedelse


Forberedelse til en stor begivenhed som et jordskælv eller økonomisk kollaps kan øge dine chancer for overlevelse . Materiel op på mad og opbevare fødevarer i mere end ét sted . Køb færdigretter , der kan vare op til 30 år. Købe vand filtrering kits , hvis du nogensinde er tilbage med intet rindende vand . Vand kan filtreres fra nærliggende floder eller vandløb . Du kan også finde vand inde kaktus , hvis du bor i nærheden ørkenklima .

Mad og vand er afgørende for dig og din families overlevelse . Invester i træer , der producerer mad som citrontræer , appelsintræer og æbletræer . Fyld din baghave med fødevareproducerende planter og skabe en have . Spis fra haven regelmæssigt og holde det velholdt . Lær alt hvad du kan om havearbejde og lager op på overlevelse frø pakninger just in case .

Mennesker, der bor i byen , bør ikke forlade deres hjem , hvis folk er plyndringer og vold er udbredt . Hold din familie indendørs og leve dit eget land så længe som muligt . Beskyt din familie ved at et skydevåben . Hvis du aldrig har brugt en riffel , tage klasser og følg korrekte sikkerhedsprocedurer. Hold din pistol væk fra børn .

Udarbejde en beredskabsplan og gå i detaljer i planen to gange eller mere hvert år . Dine børn skal vide , hvad de skal gøre i tilfælde af en nødsituation . En plan skitserer hvor man vil møde , hvis der sker noget alvorligt , og hvordan man kan finde hinanden, hvis du var i separate steder i løbet af en vigtig begivenhed . Hvis huset stadig står , bør dette være det første sted børn gå. De skal vide, hvordan man læser et kort og komme til huset . Børn og teenagere skal huske deres hjem telefonnummer og adresse . Men hvis noget mere alvorligt sker som et jordskælv , mens dit barn går i skole , rådgive dine børn til at bo hos læreren eller politiet , hvis de kommer på scenen . Understrege, at dine børn aldrig skal adskilt fra gruppen , medmindre de er tvunget til det. Søskende skal holde sammen og følge reglerne i den voksne ledsager .

kampfærdigheder


Du behøver måske ikke at bekæmpe færdigheder, hvis du forsøger at overleve i skoven , men hvis du forsøger at overleve i byen efter en stor begivenhed , kan der være en hel del gange , når du skal kæmpe mod folk , der ønsker at skade dig og din familie . Invester i karate og andre overlevelse kæmper klasser . Alle i din familie skal vide, hvordan det skal forsvare sig , selv om de ikke har nogen våben til at hjælpe dem .

Strandede


Hvis du opdager, at du eller din familie nogensinde er strandet midt i byen om natten , er der et par ting , du skal huske . Først og fremmest undgå mørke hjørner eller alley områder . Gå til et offentligt sted , hvor der er andre folk, der spiser eller spisestue , såsom indkøbscenter eller restaurant . Hvis din bil bryder sammen i et dårligt kvarter , holde hele din familie i bilen , og lås alle døre . Ring for hjælp på din mobiltelefon .

Store en stun gun under dit sæde for ekstra beskyttelse . Hvis nogen nærmer din bil , der ser mistænkelige , skal du ringe 911 med det samme . Nogle gange vil du nødt til at gøre en dom baseret på, om du mener, den person, der kommer til dig er at forsøge at hjælpe dig eller tage noget fra dig . Når du er i tvivl , så fortæl ham at du allerede krævet hjælp . Må ikke åbne din bildør og kun knæk vinduet lidt til at kommunikere.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.