dårlig sikkerhed på arbejdspladsen praksis

Sikkerhed på arbejdspladsen er vigtigt at sikre , at alle på stedet arbejder i et sikkert miljø med den forventning, at de ikke vil blive skadet. Dårlig sikkerhed på arbejdspladsen praksis kan kun føre til skade for en medarbejder , som kan resultere i tab af arbejde eller værre

Udgange og sideskibe


gangene og udrejse stier bør være fri for rod og snavs . Blokerede nødudgange og rodet øer gør arbejdsområdet hårdere at manøvrere rundt , og hvis der skulle være behov for at forlade arbejdsområdet hurtigt , kan de blokerede øerne og udsejlingen være til fare for arbejdstagerne . Alle udgange ruter og øer skal være fri for forhindringer .

beskadiget udstyr


Arbejde med udstyr , der er beskadiget eller i dårlig stand udgør en trussel mod de ansatte der arbejder med udstyret . Det udstyr, der dårligt ledninger eller der ikke er fastsat efter behov kan resultere i personskade eller mislykkedes produktion . Alt udstyr , der bruges til enhver produktion bør være i god stand , eller det skal tages ud af drift , indtil der er fastsat korrekt .

Lys og rengøring


Den rette belysning bør altid anvendes på arbejdspladsen. Hvis belysningen er dårlig, kan arbejdstagerne ikke se , hvad de laver, og det kan resultere i at anstrenge øjnene for de ansatte , der forsøger at se . Housekeeping praksis bør være på plads . Et rent og sikkert arbejdsmiljø -området er lettere og sikrere at arbejde i , end en, der er beskidt og usoigneret .

Opbevaring


Korrekt opbevaring af udstyr , kemikalier og sikkerhedsudstyr er påkrævet . Et sikkert miljø for at arbejde i , er en, der har lagerplads til rengøringsmidler og arbejde materialer . Holde kemikalier ud i det åbne kan give problemer for de ansatte og eventuelle kemiske reaktioner , hvis den kemiske ville udslippet og blandes sammen . Udstyr, som opbevares i et lagerområde ikke går tabt og ikke sidder på gulvet, hvor det kan falde over og beskadiget.

Dårlig uddannelse af medarbejdere

Korrekt uddannelse af medarbejdere er vigtig. Medarbejdere bør undervises god husholdning , hvor du vil gemme poster , hvor afgangen ruter er placeret , hvordan man bruger udstyr og hvad man skal gøre i tilfælde af en nødsituation . Bede en medarbejder til at arbejde i et område uden at kende den korrekte sikkerhedsforanstaltninger kan føre til skade for arbejdstageren og dem omkring ham .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.