dæk shredding projekter

Køretøjer ' dæk kun vare så længe før de skal udskiftes . Snarere end blot at smide dæk væk , er der flere anvendelsesmuligheder for dem, når de ikke længere er brugbare på et køretøj . Med mere bevidsthed om de langsigtede virkninger af at kaste væk materialer, der kan anvendes til andre formål , organisationer og regeringer er at finde nye anvendelsesmuligheder for gamle dæk .

Deponeringsanlæg


I stedet for blot at smide dæk splinter i lossepladser , har videnskabsfolk fundet , at de kan være nyttige til at dække deponeringsanlæg . Timothe Stark , professor i civil -og miljøteknik ved University of Illinois i Urbana-Champaign , og Krishna Reddy , professor i civilingeniør ved University of Illinois i Chicago , har konstateret, at afdækning af deponeringsanlæg med dæk strimler hjælper med afløb spørgsmål, lossepladser ansigt . Hvis vandet ikke løbe effektivt fra lossepladser , der er en risiko for forurening af grundvandet , ifølge undersøgelser foretaget af Stark og Reddy .

Tire Brændstof


Dæk kan bruges som brændstof kilde på grund af dæk " høj brændværdi , ifølge USA's Environmental Protection Agency . Dæk strimler bliver brændt i stedet for kul og producerer 25 procent mere energi . Brændende dæk splinter kan endda forurener mindre end afbrænding af visse typer af kul . Tire brændstofmængde bruges til at producere cement , papir og elektricitet .

Gummi Roads


Dæk splinter bliver brugt som en ingrediens i asfalt veje . Ifølge Clemson University , kræver asfaltveje med dæk splinter i dem mindre vedligeholdelse , længere levetid og modstå dannelsen af hjulspor i vejbanen . Asfaltveje med dæk splinter i dem heller ikke mulighed biler til udskridning så vidt angår traditionelle veje er da gummi splinter i vejen give mere friktion mod en bil dæk .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.