helbredsmæssige farer ved mikrobølgeovne

Mange bekymringer eksisterer om sundhed farer af mikrobølgeovne . Måske den største bekymring , at offentligheden har omkring mikrobølger er den stråling , som mennesker udsættes for ved brug . Men , FDA strengt regulerer fremstillingen af mikrobølger og begrænser mængden af stråling , der kommer fra mikrobølger , så de ikke er skadelige for os . Mens mikrobølgeovne ikke udgør en betydelig sundhedsrisiko , er det klogt at udvise forsigtighed , når du bruger en , da der er et par potentielle farer .

" udbrød Hot Water Phenomena "


Ifølge FDA , " hud brænder " og " skoldning personskader " er blevet rapporteret på grund af " brød varmt vand fænomener . " Dette fænomen skyldes overophedning vand i en ren kop med en mikrobølgeovn . Overophedning , eller " super opvarmning " sker , når vandet har været opvarmet forbi sin kogepunkt . FDA forklarer, at " en lille forstyrrelse eller bevægelse som f. eks picking up koppen , eller hælde i en skefuld fuld af instant kaffe , kan resultere i en voldsom udbrud med det kogende vand eksploderer ud af Pokalturneringen , " der fører til forbrændinger på en persons hænder eller ansigtet. Begrænsning opvarmningstiden af vandet er nøglen til at forhindre enhver brandskader i at opstå.

stråling Lækage


Mængden af stråling, lækager fra en mikrobølgeovn i løbet af dets levetid er reguleret af FDA . Ifølge agenturet, er beløbet " langt under det niveau, der vides at skade mennesker , " så der er ingen grund til at være bekymret for stråling. Dette er dog kun tilfældet , hvis mikrobølgeovnen er ubeskadiget . Mikrobølger , der er blevet beskadiget , således at døre, hængsler , og sæler ikke fungerer ordentligt kan lække stråling under drift . Derfor er det vigtigt at sørge for døren , hængsler og sæler i mikrobølgeovn er intakte , og at beskytte det mod fremtidige skader .

pacemakere interferens


Ifølge den canadiske center for Arbejdsmiljø ( CCOHS ) , Der har været problemer i fortiden , hvor folk der bar pacemaker oplevet elektrisk interferens , tæt ved mikrobølgeovne , især dem, der var ikke fungerer korrekt, eller blev beskadiget . CCOHS hedder det, at da pacemakere er elektriske apparater , de kan fungere forkert, hvis pacemaker wearers komme i kontakt med andre elektriske apparater og apparater ( såsom mikrobølger) , ved at sende de forkerte oplysninger til hjertet på grund af interferens .

Selvom dette er ikke en væsentlig bekymring længere som elektromagnetiske skjolde er blevet tilføjet moderne pacemaker til at forhindre signal interferens , American Heart Association anbefaler , at pacemakeren wearers være forsigtige , når de er i nærheden af mikrobølger , da der er en " fjernbetjeningen kan forårsage forstyrrelser ved lejlighedsvis at hæmme en enkelt ( hjerte ) beat . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.