hvad der forårsager ben & nåle i hånden ?

Fornemmelsen af prikken og stikken i hænderne , også ofte benævnt dine hænder falder i søvn , er lægeligt kaldet paræstesi . Dette medfører en følelse af snurren og prikkende i lemmer eller cifre .

Common Cause


Den mest almindelige årsag til prikkende og stikkende er fra vægt , der lægges på en nerve eller som følge af blodforsyningen er begrænset til det område ved at læne dig eller liggende akavet på hænderne .

Andre Årsager


Pins og kanyler kan også være forårsaget af nerve skade eller lidelser , der påvirker det centrale nervesystem . Hvis paræstesi er blevet et vedvarende problem , søge lægehjælp . Vejrtrækning alt , giftige stoffer , visse lægemidler , diabetes , dissemineret sklerose , hypotyroidisme og slagtilfælde kan alle bidrage til forekomsten af nåle .

Symptomer


Hænder og fødder er de mest almindelige kropsdele , der er berørt . Der er en indledende følelsesløshed , hvor du ikke kan føle dine hænder . Så er der en stikkende og tingly fornemmelse, når du flytter dem . Efter et par øjeblikke af bevægelse eller ved at ændre din position på snurrende fornemmelse vil stilne af .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.