hvad er de farer af mobiltelefon stråling ?

I de seneste 10 år mobiltelefon brug er lettet over hele verden , som over 4 milliarder mennesker har gjort brug af disse anordninger forekommer hyppigt i deres daglige liv . I USA alene , over 270 millioner mennesker bruger mobiltelefoner flere gange om dagen . Mere information bliver til rådighed, der kan linke stråling på grund af hyppige mobiltelefon bruge til at en række alarmerende sundhedsproblemer.

USA Food and Drug Administration Study


Forskerne har kendt i årtier , at høje doser af radiofrekvenser kan trænge ind i kroppen , varme væv , beskadiger følsomme områder af kroppen , såsom øjne og testikler og forårsage adfærdsmæssige problemer . Den seneste FDA undersøgelse vedrørende de potentielle sundhedsrisici for mobiltelefon brug vurderes forsøgspersoner, som havde brugt mobiltelefoner til et gennemsnit på tre år , og fandt ikke mange tegn i forbindelse mobiltelefon brug med en øget risiko for kræft .

Ifølge nonprofit Environmental Working Group , er tre år af mobiltelefon brug ikke længe nok til kræft kan udvikle sig. Gruppen har lagt frem forskning udført af forskere rundt om i verden, som har evalueret længere perioder af mobiltelefon brug (10 år eller mere ) . Disse undersøgelser tyder på øget risiko for menneskers sundhed end FDA-ledede undersøgelsen .

spytkirtel tumorer


Ifølge Environmental Working Group , svenske og danske forskere fundet en øget risiko for benigne ørespytkirtlen tumorer hos patienter, der havde brugt mobiltelefoner i mindst 10 år .

hjernetumorer


Femogtyve oprindelige undersøgelser konstateret en 50 til 90 procent stigning i hjernetumorer blandt brugere, der benyttes mobiltelefoner i mere end 10 år i forhold til folk , der har brugt en mobiltelefon i 10 år eller mindre . Disse undersøgelser blev uafhængigt analyseret af tyske og franske forskere i 2009 og indgår i Environmental Working Group 's " Cell Phone Radiation Videnskab Review . " Også indgår i revisionen er en undersøgelse ledet af norsk , svensk , finsk , danske og britiske forskere , der fandt , at blandt langsigtede mobiltelefon -brugere (10 + år ) sandsynligheden for at udvikle en ondartet hjernesvulst på siden af hovedet, de enkelte foretrukne til mobiltelefon brug steget betydeligt .

Migræne /Vertigo


En dansk undersøgelse viste, at voksne , der har brugt mobiltelefoner i lang tid var 10 til 20 procent mere tilbøjelige til at lide af migræne og svimmelhed end voksne der var begyndt at bruge mobiltelefoner på det seneste .

adfærdsproblemer

En dansk undersøgelse fremhæver risikoen for , at mobiltelefoner kan udgøre for børns sundhed ved at afsløre , at små børn , der brugte mobiltelefoner , og hvis mødre brugte mobiltelefoner under gravid havde en 80 procent større risiko for hyperaktivitet og emotionelle problemer end børn , der ikke var udsat for mobiltelefoner , enten før eller efter fødslen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.