hvad er fordelene ved omvendt osmose ?

Omvendt osmose ( R /O ) , eller hyperfiltration , er processen med at fjerne urenheder fra vandet ved at passere det gennem en porøs membran . Processen producerer rent , rent vand , der er sikker til konsum . Reserve osmose bruges typisk til at rense havvand ved at fjerne salt og andre forurenende stoffer fra det . Det er også bruges til at rense regnvand , grundvand og andre væsker . Omvendt osmose anvendes typisk i bil vaskefaciliteter, fødevareindustrien , ahornsirup produktion , små brint produktion og i Reef akvarier .

fjernelse af urenheder


Ifølge Department of Health og Human service , omvendt osmose fjerner organiske kemikalier , overdreven mineraler , salte , opløst stoffer og andre urenheder fra en væske. Rent , behandlet vand ikke producerer målestok i kaffemaskiner og elkedler . Processen er især gavnlig for personer med kalium eller natrium diæter siden omvendt osmose filtrerer alle overdreven kalium og natrium indhold fra vandet . Andre forurenende stoffer fjernes ved omvendt osmose omfatter nitrat , kviksølv og chrom . En omvendt osmose enhed med et kulfilter fjerner opløselige organiske forbindelser ( SOCs ) , såsom dioxiner og pesticider , og flygtige organiske forbindelser ( VOC ) , såsom petrokemi og kloroform .

Nyttige i afsaltning af vand


Omvendt osmose er især anvendelig i de områder, der er i bekneb for rent drikkevand . Det er en effektiv afsaltning agent --- fjerne urenheder fra hav, hav og grundvand vand for at gøre det egnet til drikkevand . Afsaltning er den proces , som indebærer nedsættelse af saltindholdet i saltvand for at bringe det ned til det normale , drikkeyoghurt niveau . En afsaltning omvendt osmose system består af fire store processer --- herunder forbehandling , tryksætning , membranseparation og efterbehandling stabilisering . Vand afsaltet ved omvendt osmose anvendes til landbrug, industri og drikkevand brug . RO -teknologien er i øjeblikket anvendes i Brasilien og Argentina for at afsaltning grundvandet .

Begrænser sygdom, der forårsager patogener og Bakterier


Omvendt osmose er i stand til at fjerne visse biologiske forurenende stoffer fra vand --- såsom Giardia og Cryptosporidium . Giardia er en skadelig protozo parasit , der reproducerer i tyndtarmen af sin vært . Symptomer på Giardia infektion omfatter utilpashed , diarré , luft , oppustethed , tab af interesse for mad og vægttab . Cryptosporidium er en protozo patogen , der forårsager cryptosporidiose --- en sygdom i tarmkanalen . Symptomer på cryptosporidiose omfatter diarré , malabsorption , anoreksi og vægttab og opkastninger . Membraner , der anvendes i omvendt osmose -processen til at filtrere vand for at forhindre klor resistente patogener fra forurener vandet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.