hvad er konsolidering teori ?

Konsolidering teori er et begreb, der anvendes i psykologi og neurovidenskab at forklare de forskellige neuro-processer , der den menneskelige hjerne gennemgår med henblik på at udvikle og fastholde hukommelsen

korttidshukommelsen


Hukommelse er for det meste forgængelig . par minder gøre en langsigtet forpligtelse til hjernen . Så snart hjernen registrerer sanseindtryk , en korttidshukommelse bliver straks sårbare over for eventuelle afbrydelser.

langtidshukommelsen


langtidshukommelsen er et spørgsmål om tid og gentagelser ( med undtagelse af hukommelse /hjerne abnormiteter ) . Fysisk, disse to faktorer spiller en rolle i opbygningen af en stærkere synapse forbindelser og neuro-veje ( og dermed encoding langsigtede minder ) .

Rekonstruktion Hukommelse


Den evne ( eller tilpasningsevne ) hukommelse gør det muligt at tage på nye oplysninger , Hvilket udvider ( eller udbygger ) sin oprindelige betydning . Rekonstruere hukommelse er lige så central betydning for menneskets læring som er dannelsen af alle mærker nye data .

rekonsolidere Hukommelse


rekonsolidere hukommelse bygger ikke på oplysninger på den måde , at genopbygningen går i stedet , det overskriver data . De primære data skal forblive intakt ( uanset hvor spor ) , men en betydelig del af de nye oplysninger erstatter den gamle ( dvs. hjernen rehashes en tidligere begreb ) .

Sleep og Memory Consolidation

Sleep , synes det, er særligt vigtigt at konsolideringen forarbejdningsgrad hukommelse , og er derfor vigtigt at lære . Selv om det ikke er helt sikkert, hvordan den seneste forskning tyder på , at " Memory konsolidering finder sted under søvn gennem en styrkelse af de neurale forbindelser , der udgør vores hukommelser ( Se henvisning 5) . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.