hvad er legitimationsoplysninger for at være en toksikolog ?

En toksikolog studier effekten af kemikalier. Toksikologer kan fokusere på en bred vifte af specialiteter . Toksikologer udføre forskning med avancerede teknikker inden for biomedicinsk videnskab , molekylær biologi og analytisk kemi . Toksikologer foretage undersøgelser af specifikke kemikalier for social og økonomisk betydning . De vurderer , om specifikke kemikalier , processer eller situationer udgør en væsentlig risiko for menneskers sundhed eller miljøet . Også , retsmedicinske toksikologer spiller en væsentlig rolle i den strafferetlige efterforskning .

Skills


En toksikolog besidder mindst en kandidatgrad i kemi , biokemi , biologisk videnskab eller retsvidenskab . Fremragende laboratorie-og it-færdigheder er afgørende . En toksikolog skal kende de principper , praksis og anvendelse af toksikologi . Et andet fælles træk for en toksikolog er en apptitude for håndtering af kemiske og fysiske laboratorieudstyr og materiale . Hertil kommer , skal den person, kender de grundlæggende principper i fysik samt college niveau matematik med henblik på at opfylde de mindstekrav jobkravene . Anvendelse af kemiske , biologiske og fysiske videnskaber og risikovurdering modeller at være udsat for giftige og farlige stoffer er også obligatorisk .

Forudsætninger


Det første skridt er at få en bachelor- eller kandidatuddannelse inden for naturvidenskab , som kan være kemi , biologi eller miljømæssige videnskab. I tilfælde af medicinske eller kriminaltekniske toksikologi , har en medicinsk grad som skal indhentes inden yderligere undersøgelser kan finde sted .

højere grader i toksikologi


Flere universiteter rundt om i verden tilbyder master -og PhD. programmer i toksikologiske patologi . En toksikolog kan være en retsmedicinsk , medicinsk , kemiske, miljømæssige , eller endda en veterinær toksikolog . Mere end 50 universiteter i USA tilbyder toksikologi master -og ph. d.-programmer . Nogle af dem tilbyder online undersøgelse , som Drexler Universitet eller University of Florida . University of Florida tilbyder master 's degrees i toksikologi med fokus på retskemiske toksikologi , retsmedicinske narkotika kemi , retsmedicin og kriminalteknisk DNA og serologi .

Ansøgere skal fuldføre en PhD. program med mindst 60 graduate semester kreditter , en skriftlig og mundtlig omfattende adgangsgivende eksamen og forsvar af en ph. d.-afhandling .

Foreninger for toksikologer


En person skal opfylde de mindstekrav uddannelsesmæssige kvalifikationer ( dvs. studentereksamen grad ) med henblik på at blive accepteret af en forening for toksikologer som Society of Toxicology ( SOT ) og American College of Medical Toxicology . Toksikologer med fokus på miljømæssige, kemiske og biologiske videnskab er velkomne til at deltage . At blive accepteret som medlem skal en ansøger også give en up- to-date genoptage en liste over publikationer , hvor dine værker har offentliggjort navne og e-mail-adresser på SOT medlemmer , der vil fungere som dine sponsorer og navnet på din ph. d. rådgiver eller mentor .

Beskæftigelse

Sygehuse , statslige institutioner , farmaceutiske virksomheder og den kemiske industri efterspørgslen toksikologer hyppigt. Generelt alle disse arbejdsgivere bestemme , at en ansøger til et job som toksikolog skal have en bestemt grad i toksikologi .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.