hvad er pligter nødsituation ledere ?

Emergency ledere kan arbejde i en række forskellige miljøer . Fra erhvervslivet til den offentlige sikkerhed , spiller nød ledere en vigtig rolle i at skabe nødprocedurer , håndtering af krisesituationer og gennemførelse af beredskabsplaner. En nødsituation manager kan arbejde mange timer , når en katastrofe rammer og skal kunne kommunikere med andre nød-og sikkerheds- agenturer .

Crisis Management


En nødsituation manager fungerer som en virksomhed eller public relations specialist , når en katastrofe sker . Udførelse af rollen som en krisestyring kontakt , nødsituationen Manager giver statusopdateringer til topledelse , hvis han eller hun arbejder i en corporate indstilling eller indberetter oplysninger til offentligheden , hvis position er et kontor for offentlig service.

beredskabsplan Development


Emergency ledere er ansvarlige for at udvikle beredskabet planer. Disse planer omfatter procedurer , som gennemføres under og efter en katastrofe . Efter at skabe en beredskabsplan , skal nødsituationen lederen meddeler planen til direktionen eller embedsmænd og samfundet . Nødsituationen manager sikrer også , at beredskabet planerne løbende revideres og opdateres .

Emergency Response Group Koordinering


Nødhjælp ledere skal være i stand til at koordinere med andre nødsituationer ledere , sikkerhedsgrupper og public service-organisationer under en krise , og under ekstreme tryk . Særlige færdigheder som at tale offentligt og evnen til at skrive detaljerede rapporter er nødvendige for at koordinere udrykningshold , mens du kommunikerer med centrale embedsmænd i en organisation eller i offentligheden.

Logistics Management


Den nødsituation leder skal forstå logistik, herunder indkøb af artikler til sikkerhed , sikkerhedsudstyr og mekaniske genstande , der anvendes til at håndtere store udstyr . Den nød manager er også ansvarlig for at identificere nødforsyninger og oprettelse af et corporate sikkerhedsplan for hans eller hendes organisation for at beskytte ressourcer i en nødsituation .

Command Center Kommunikation Udvikling

Når en katastrofe er umiddelbart forestående, skal de nødforanstaltninger manager sikre at alle nød radiokanaler er klare og klar til at blive brugt ved gennemførelsen af beredskabsplanen . Den kommandocentral Konceptet indebærer en nødsituation manager og hans underordnede , der arbejder med andre teams og om oprettelse af radio- kommunikation med organisationer som Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) , andre offentlige sikkerhed officerer , brand , politi og om særlige aktioner personale .

Teknologi Management

Emergency ledere skal have kendskab til computere , herunder hvordan du bruger teknologien til at hjælpe simulere katastrofer og mulige løsninger for at undgå eller begrænse virkningerne af katastrofer . Nødsituationen manager skal vide, hvordan at behandle data og skrive rapporter ved hjælp af computersoftware.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.