hvordan er nomex lavet ?

Funktion og kemiske struktur af Nomex


DuPont Inc. beskriver sin 43- årige Nomex produkt som " en natur -brandbar , høj temperatur fiber , der der ikke smelter , drypper eller støtte forbrænding i luften . Det er også leverer fremragende modstandsdygtighed over for en bred vifte af kemikalier og tilbydes i papir , filt , stof og fibre former . " Nomex er en form for " syntetiske [ kunstigt snarere end gennem organisk opbygget ] aromatisk [ opbygget af cirkulære molekyler ligner kanel , mynte , og benzen ] polyamid [ består af lange molekylære kæder ] polymer [ molekyler bundet stramt sammen ] . " I industrien er dette stof mere almindeligt kendt som en " aramid " . sin rette kemiske navn er Polyaramid Polymetaphenylene Isopthalamide .

Hvordan Nomex Er Fremstillet


Nomex ligner i makeup til de bedre kendte Kevlar , men er . mere fleksible og dermed bedre egnet til at beskyttelsesbeklædning fremstille Nomex er tilgængelig i en række af fiber-baserede industrielle former : kalandrerede ( trykket mellem ruller af en kalender og dermed blankt ) , og uncalendered papirer , filt , pressboards , og " honeycomb , ", Som er belagt med phenolharpiks . To former for polymeren , " flage " ( korte fibre ) og " fibrids " ( bindemiddel partikler ) , er samlet i en vandbaseret gylle , forvandlet til papir , kemisk bundet og med forøget densitet . Tøj kan skæres fra dette materiale og hæftet med Nomex tråd . Nomex er svært at farve på grund af sin manglende sugeevne . selv Nomex blev oprettet i 1967 , blev processen for indfarvning det ikke patenteret indtil 20 år senere

Ansøgninger om Nomex


Nomex er bedst kendt som en stof til beskyttelsesdragt . Brandmænd og andre akutte respondenter , militære piloter , tropper udstationeret i krigsområder , og racerkørere alle bærer tøj lavet af Nomex , som er arbejdstagere i industrielle områder, hvor flash brande er en risiko . Nomex-baserede produkter også pels visse typer af elektriske systemer for at reducere risikoen for og alvorligheden af brand , og nogle industrielle komponenter selv er lavet af Nomex , på grund af deres holdbarhed og fleksibilitet i høj varme ( op til 800 eller 900 grader Fahrenheit ) situationer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.