hvordan man bliver en Arkansas embedslægen

Sundhedsinspektører ikke kun besøge restauranter til at bestemme fødevaresikkerhed , men også kontrollere sikkerheden af maskiner , luftkvalitet og arbejde rum , siger USA's Bureau of Labor Statistics . Ikke alene skal de bidrage til at forebygge sundhedsmæssige problemer for kunderne , men også sikre, at arbejdspladsen er sikker for medarbejderne så godt. Sundhedsinspektører kan arbejde for statslige organisationer eller private sundhedsundersøgelsen virksomheder . Selv om der er nogen særlige krav til Arkansas , der er skoler og virksomheder i Arkansas , som vil være kritisk , når du bliver en sundheds -inspektør .
1
Opnå en bachelorgrad i en sundhedsrelateret emne . . Selvom det ikke kræves af nogle arbejdsgivere , vil en bachelorgrad øge dine chancer for at få et job som en sundheds- inspektør i Arkansas . Uddannelser , såsom sundhed fysik , industriel hygiejne og sundhed på arbejdspladsen , hjælp til denne karriere . University of Arkansas for Medical Sciences har en afdeling for Miljø- og Arbejdsmiljøinstituttet for studerende, der ønsker en karriere som en sundheds- inspektør .
2 .
Få en praktikplads for at få erhvervserfaring inden for sundhedsområdet inspektion . Spørg dit universitet for hjælp til at finde en praktikplads program . Den bedste praktikophold par dig med en ægte , professionel embedslægen , så du kan lære , hvordan fra en person i området .

3 .
Få certificering som en sundheds- inspektør . Mens certificeringen ikke er nødvendigt i Arkansas , vil det hjælpe dine chancer for at finde et job eller flytte op i virksomheden . Prøv til certificering som en Occupational Health and Safety teknolog eller en Board Certified Safety Professional .
4 .
Ansøg om et job som en sundheds- inspektør . The Food Safety and Inspection Service har et regionalt agentur kontor i Springdale , Arkansas . Kontakt kontoret på 501-751-8412 for at bede om et ledigt job i organisationen . Private virksomheder tilbyder embedslægen holdninger som godt. Du kan finde ansættelse muligheder i avisen ønsker annoncer eller på online jobportaler .
5 .

Fortsæt din uddannelse i sundhed inspektion og sikkerhed , selv når du får et job . Dette vil forbedre dine evner og give dig en bedre chance for en forfremmelse til en højere position . Mange Arkansas universiteter har forskerskolen programmer inden for sundhed sikkerhed og andre sundhedsrelaterede emner .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.