hvordan man kan genkende asbest pakninger

Asbest blev brugt til flere forskellige produkter i fortiden på grund af sin isolering og brandsikre karakter . De sundhedsmæssige risici ved asbest blev klart, da folk begyndte at rapportere det som årsag til flere alvorlige sygdomme . Regeringen kræver nu, at alle produkter , der indeholder asbest , skal mærkes og bruges sjældent . Anerkendelse af asbestholdige produkter , såsom pakninger , er et vigtigt skridt til at erstatte dem med ikke-asbest alternativer

Du skal bruge: .
Beskyttelsesbeklædning og åndedrætsudstyr .


1 .
Tag beskyttelsesdragter og åndedrætsværn for at undgå unødig kontakt med asbest . Våd område , der indeholder , eller menes at indeholde , asbest . Dette vil bidrage til at forhindre asbestfibre i at blive luftbårne .

2 .
Find det område, som pakning og bemærk farven . Pakninger , der indeholder asbest er farvede hvid, sort eller mørk grå . Pakningen vil også have en fiber tekstur til det . Hvis du er på udkig efter en pakning i en maskine eller et apparat , ikke er afhængige af de fremstillede dato, der er trykt på det , da det kan have haft eller servicevogne arbejde , hvor pakningen blev ændret .
3 .
Udskift pakning med et ikke-asbest én. Disse former for pakninger er blå , grøn eller metallisk farve .
4 .

Vær omhyggelig med at indsamle og korrekt bortskaffelse af asbestaffald , murbrokker og udstyr, der bruges omkring asbest , og alt tøj, De havde samtidig i kontakt med asbest fibre . Dobbelt-taske affald i udpræget farvede containere til hurtig identifikation .

gode råd og advarsler


 • Undgå at spise , drikke eller ryge i områder , der kan indeholde asbest . Altid tage forholdsregler for at undgå udsættelse for asbest .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.