hvordan man kan holde sig sund på en naturlig katastrofe

Det har været en så godt som umuligt over den del par måneder ikke at blive til endnu en medie hensyn til en rædselsvækkende naturkatastrofe rammer USA eller en anden del af verden .
Som en læge med mere end 30 års klinisk erfaring kan jeg bevidne det gamle medicinske mundheld om " ingen nødsituationer nogensinde forekomme i en nødsituation værelse " er så sandt som det bliver . Alle skadestuen medarbejdere er forberedt til nødsituationer , og kan spinde af en skilling , når katastrofen smækker selvom døre. Mens ingen er tyder på, at niveauet for uddannelse af din familie er nødvendig dig og din familie skal ikke ligne støbt af en teatralsk nyindspilning af " The knejser Inferno " , hvis en katastrofe rammer .
Naturkatastrofer nå deres ravage på folk med ringe eller ingen advarsel . Nogle ramte tæt på hjemmet , og andre faktisk ramte hjem . Beskæftiger sig med en " fuldtræffer " er skræmmende opgave for de sundeste blandt os . Men , tilføjer i blandingen leve med en kronisk sygdom og udfordringen accelererer voldsomt .
Naturkatastrofer er en af de " store equalizere " af medicinsk behandling. Oversvømmelser, orkaner , jordskælv andre former for natur ' Furier ligeglad om køn , alder , religion , eller andre sociale problemer, når de slår til. De er en lige muligheder hovedpine, som ofte gange bliver til hjertesorg .
Hvis du har en kronisk medicinsk sygdom eller pleje af en person med en (og det bør tilføje op til næsten hele verden ) en af de bedste ting du kan , er være forberedt. Denne artikel vil føre dig igennem nogle beredskab spørgsmål om at overveje at hjælpe dig og dine kære klare , når katastrofen rammer .

Du skal bruge:
Medicinsk Disaster Kit Information og Supplies
. .
Ekstra " nød " levering af al receptpligtig og jævnligt taget over-the-counter medicin .
.

Medicinsk Information List .
.
Rigelig forsyning af hånden sanitizer .
Andre dokumenter efter behov .
.

Hvordan til at blive raske i en naturkatastrofe


1 .
Lav en medicinsk katastrofe kit og planlægge . Det bedste tidspunkt at lave en pakke er at gøre det i dag før nogen katastrofe rammer . Realiseringen af en katastrofe kit er enkel , billig og smart ting at gøre . Lige siden terrorangrebene den 11. september , har 2001 " katastrofeberedskab "kits og virksomheder eksploderede i det kommercielle marked . En rask , sikker og billig måde at lave din egen , der er ved at følge de retningslinjer fastsat af Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) . Gå til http://www. fema. gov/areyouready/og hente den katastrofe kit plan, der bedst opfylder dine individuelle behov og bekymringer . Disse oplysninger er ikke kun gratis , men giver dig mulighed for at udvikle en personlig kit , som du bliver fortrolig med .
2 .
Hvis du tager medicin for kroniske sygdomme at du har mindst to ugers levering af ekstra medicin ved hånden på alle tidspunkter. Check med dit helbred forsikringsselskab for at se, om de vil give yderligere dækning for receptpligtig medicin , som du kan gemme væk . Du kan også spørge om, hvordan du få adgang til deres " ferie " medicinering refill -programmet , idet mange bærer vil give dig mulighed for at genopfylde visse lægemidler tidligt , hvis du vil være på rejse eller væk i en længere periode . Husk forsikringsselskaber vil have dig til at blive på din medicin og godt . Også, når du har din " nødhjælps " medicinering levering være sikker på at dreje dem ud hver måned eller så for at undgå enhver recept fra ud dating .

3 .
Lav en pænt type skriftlig liste med dit navn og identifikation oplysninger sammen med eventuelle alvorlige mad , medicin eller andre former for allergi . Denne liste bør også omfatte din sygdomstilstand , navn og kontaktoplysninger på den sundhedspleje udbyder forvaltningen af denne betingelse , og alle tidligere operationer og nuværende medicin med præcis dosering . Vær specifik som muligt . Du vil måske overveje at bede apoteket til at udskrive ekstra labels af alle dine medicin til plads på listen . Opdatere denne liste med jævne mellemrum .
4 .
Hvis du har en levende vilje og /eller medicinsk proxy på plads er det klogt at beholde kopier af disse dokumenter med din læge katastrofe liste .
5 .

Det vigtigste mål for overlevende af naturkatastrofe, som har en kronisk sygdom er at holde din tilstand så stabil som overhovedet muligt. Gøre så meget af dit grundlæggende sundhedspleje planen og regime , som du kan under din situation dagligt. En katastrofe er ikke en " ferie " for at stoppe med at tage din højt blodtryk medicin eller at glemme at tjekke dit blodsukker til at nævne to almindelige eksempler . Ophold på kursus det bedste du kan .
6 .
En af de mest effektive måder at holde sig så sunde som muligt i en katastrofe at blive hydreret , vaske dine hænder , og ikke forbruger eventuelle mistænkelige væsker eller faste stoffer .
7 .
igen den vigtigste ting, du kan gøre for at forhindre spredning af sygdommen , er at vaske dine hænder . Blive " Lady Macbeth " af din stamme . Vask dine hænder , inspicere hænderne på de mennesker i din debitering , og aldrig lade op på at holde hænder så rene som muligt .
8 .
Alle kits , planer og værktøjer i verden ikke erstatning for effektiv taler og uddannelse . Sæt dig ned med din familie og diskutere hvad man skal gøre i tilfælde af en katastrofe , hvad hver enkelt persons rolle ansvar vil være, og hvor katastrofen kit ( r ) holdes . Gør dette til en rigtig familie møde . Gør det ikke i farten , da børnene er ude af døren , eller din partner kører til arbejde . På dette møde alle mobiltelefoner og andre enheder er slukket og ikke kun til at vibrere . Verden vil spinde bare pænt med dig og din familie " unplugged " fra universet for en time .
9 .
Opret et ur sætning, som er " ejendom " i din familie . Uret sætning ord , eller kode er en udløsende faktor for øjeblikkelig opmærksomhed til familien leder ( e ) og aktivering af din katastrofe plan . Denne sætning , ord , eller kode er aldrig brugt spøgefuldt eller i nogen anden måde .
10 .
Gå nu vaske dine hænder , får de grundlæggende oplysninger du har brug for , og etablere en familie, som opfylder dag .

gode råd og advarsler


 • glem ikke din kæledyr . De er i familie også . Gøre for dem, hvad du er oprettet til alle andre .
 • tale om dette emne kan være svært især med yngre børn . Vær forberedt på spørgsmål og bekymringer. Berolige alle familiemedlemmer , at " forebyggelse er den bedste medicin ", og at tale om katastrofe beredskab er en " god ting " at gøre .
 • Lad hver familiemedlem til at vælge en lille og rimelig " comfort " element , der skal indgår i deres personlige kit .
 • Opdater din plan på regelmæssig basis-. især efter nogen begynder en ny medicin , har en ændring af oplysninger eller sundhedstilstand
 • Undersøge og rotere recepter og andre letfordærvelige varer ud af din kit på regelmæssig basis . Du kan gøre dette som en gruppe eller med bare nogle få udvalgte . Vælg den stil , der vil virke bedst for din familie .
 • Mail kopier af din plan og dokumenter til en betroet personlig kilde , der ikke bor i samme tilstand som dig. Listen denne person som en af dine nødsituation kontakter på dine oplysninger liste .
 • Lav din helt egen hætteglas LIFE oplysninger ( se ressource listen nedenfor )
 • Vent ikke på en katastrofe at ske . Få udarbejdet i dag .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.