hvordan man kan skabe en katastrofe plan

Regeringen fortæller os , vores venner og familie fortæller os , den lokale Røde Kors fortæller os --- vi har brug for en familie katastrofe plan . Fordi desværre kan en katastrofe komme over os i et minut og under disse omstændigheder har vi lidt tid til at tænke på alle de ting der kræver færdig , endsige den luksus at gøre dem . Det er ikke nødvendigt at udvikle en katastrofe plan ud af frygt , er det på grund af en katastrofe plan , at der er mindre grund til at frygte

Du skal bruge: .
Supply lister
Lufttæt opbevaringsrum .
Vandbeholdere .
Forsyninger .


1 .
Vurdere de potentielle farer mest almindelige til dit område . Identificere både naturlige , vejr-relaterede problemer og også mulighederne for menneskeskabte katastrofer , såsom terrorhandlinger . Listen disse og de sandsynlige virkninger , der ville opstå med hver : tab af magt eller andre værker , begrænset evne til at rejse eller kommunikationsfejl
2
Saml beredskab lister fra forskellige organisationer som det amerikanske . Røde Kors , Homeland Security , eller andre lokale organisationer , der forklarer , hvor leverancerne ville blive behov for i særlige katastrofer . Ændre denne information baseret på din nøjagtige position og også antallet af medlemmer i din familie . Husk at tage højde for eventuelle særlige behov, såsom brystbørn , handicappede personer , eller folk afhængige konstant medicinsk behandling .

3 .
Prioritere levering lister til at reagere på mulige katastrofer mest sandsynlige for dit område . Identificer mellemrum til lagring af væsentlige forsyninger og begynde at samle de elementer til en sats overkommelig for din familie budget . Gøre erhvervelse og opbevaring af passende mængde rent drikkevand har højeste prioritet .
4 .
Fortsæt med at få elementerne på din liste , indtil du har dækket de krav for alle de mest sandsynlige katastrofer for dit område for en periode på 3 dage til 2 uger. Udvikle en plan for rotation af letfordærvelige varer , holde motto "først ind, først ud " i tankerne . Spis ting før eller i nærheden af deres udløbsdatoen og erstatte dem med genstande med den nyeste udløbsdatoerne du kan finde .
5 .

Udvikle og dele med din familie en plan for en off-site kontakt person, som kan viderebringe vigtige meddelelser, hvis kommunikation er vanskelig . Planen evakueringsveje i god tid . Lav en anden kopi af alle væsentlige dokumenter skal opbevares i en vandtæt , brandsikker boks . Diskutere og bestemme, hvordan du vil håndtere med kæledyr eller dyr i tilfælde af en katastrofe eller tvungen evakuering . Fejlfinding potentiel katastrofe scenarier ved at holde bordplade , mock katastrofer, hvor hvert familiemedlem vil tage fat på , hvilke foranstaltninger de planlægger at tage på hvilket tidspunkt at maksimere familie sikkerhed i en tid med katastrofe .

gode råd og advarsler


 • Køb kun mad, som din familie kan lide . Stress af en katastrofe vil ikke gøre det noget nemmere at spise ting, folk hader .
 • Hvis et familiemedlem vil kræve ekstra bistand til at evakuere anmode om, at din lokale redningstjenester afdeling sætte dem på tidlig varsling listen , Så du får ekstra varsel .
 • Aldrig ignorere obligatorisk evakuering ordrer . De embedsmænd, der skaber en sådan kendelse kan have oplysninger, som du ikke gør, og baserer deres beslutning om det. Ved at blive , bringer du liv potentielle redningsfolk i fare .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.