hvordan man kan vaske glasfiber ud af kroppen

Arbejde med glasfiber kan være meget farlige, hvis ikke anvendes med forsigtighed . Glasfiber er en menneskeskabt fiber, der er også kendt som fiber glas eller glasuld . Det anvendes til mange forskellige ting , herunder isolerende rør , tagmaterialer og er i nogle plast. Når glasfiber er klippet eller slebet det producerer støv . Støvet kan få på huden og kan sluges , hvilket er hvorfor du skal bære passende tøj og masker for at fjerne kontakt. Hvis en eller anden grund er det stadig kommer på din hud , er der ting, du kan tage for at få det ud uden at sprede den eller irriterende huden yderligere .

Du skal bruge:
bruser at skylle
. Sæbe til at rense huden .
Vaskemaskine til at vaske tøj .1 .
Fjern alle tøj, som har været udsat for glasfiber . Gør dette uden for dit hjem eller bil , så glasfiber ikke bliver til noget eller nogen anden . Sørg for ikke at røre nogen andre områder af din krop-du kunne sprede det ind i dine øjne og næse
2
brusekabine , så snart du kaste fra tøj . . Brug lunkent , eller hvis du kan , koldt vand . Brug ikke varmt vand , fordi det vil åbne dine porer og gøre det muligt for glasfiber til at gå dybere ind under huden . Stå under koldt vand og mætte din krop helt at fjerne den glasfiber , der er på overfladen .
3 .

Rens hænderne og under dine negle godt , før du rører nogen anden del af din krop . Dernæst vasker dit hår , og under neglene igen .
4 .
Vask resten af kroppen . Du ønsker måske at gentage vaske din krop et par gange for at sikre , at alle glasfiber er blevet fjernet .
5 .
Efter vask og skylning helt , skal du bruge et håndklæde , der ikke er udsat for glasfiber-også selvom du måske lige har rørt det at få det ud , før du kom ind under bruseren .

gode råd og advarsler


 • at holde fra at få glasfiber på kroppen , så sørg for at bære beskyttelsesbeklædning såsom masker , lange ærmer og bukser .
 • Vask tøj , der har været udsat for glasfiber adskilt fra andet tøj .
 • Når forurenet af glasfiber , så sørg for ikke at røre dit ansigt eller andre dele af din krop, indtil du har grundigt vasket din hænder og under dine fingerspidser .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.