hvordan man laver en orkan vejrkort

Den ene gode ting, der kan siges om orkaner er , at disse dødbringende storme kan forudsiges og kortlægges i god tid før deres ankomst , så folk kan komme ud af skade på vej . Ifølge det amerikanske handelsministerium , bor mere end 54 % af amerikanerne på kysterne , og kan blive påvirket af disse dødelige storme . Hvis du er i et kystområde , er det vigtigt at holde styr på sporet af en orkan , der kan ledes på din måde . En af de bedste måder at holde dig ajour er ved at lave din egen orkan vejrkort .

Du skal bruge:
Blank orkanen tracking chart
. Farvede markører eller fedt blyanter .


1 .

Hent en orkan tracking kort til din generelle område fra National Hurricane Center hjemmeside . Udskriv en kopi af dine tomme tracking kort . Tag det til en lokal kopi butik med et stort format, printer, hvis du ønsker at oprette et kort større end dit hjem printer kan rumme . Laminat den, hvis du ønsker at genbruge det til flere storme .
2 .
Mark et punkt på den nøjagtige bredde og længde af stormen med jævne mellemrum . Dokumentere tidspunktet for din indrejse , styrke kategori henføres til orkanen og navnet på stormen . Brug vandtæt mærkning penne til at angive orkanen bevægelighed , hvis du har et papirkort . Brug fedt blyanter , også kaldet kina -mærkning blyanter , til at mærke på lamineret overflader .
3 .
Tegn en linje mellem adgangspunkter , når du tilføje nye til at vise vejen for stormen . Afsæt en separat farve til hver storm du sporer-i højden af en travl orkansæson , kan der være seks eller mere at banen på én gang .

4 .
Find din primære kilder for orkan sporing input . Sammenligne oplysningerne mellem din top to eller tre kilder . Dog vil de fleste kun rapportere om den officielle tal offentliggøres af National Weather Service 's Hurricane Tracking Center . Gennemgang af andre rapporter for yderligere oplysninger, der kan forbedre dit kendskab til de særlige eller særlige forhold i en identificeret storm . Opretholde en separat side med noter i forbindelse med hver enkelt storm , som vindhastighed , bedøm bevægelighed eller projekterede ilandføring .
5 .
Bestem den bedste tidsinterval for opdatering af kortet . Kontrol tre til fire gange om dagen er godt, hvis du ikke er i vejen for stormen . Men , tjek hver time , hvis du er i området forventede ilandføring og kan have til at evakuere .
6 .

Hold " vejr øje " ud for andre storme linet op bag den primære du sporer . De kan øge i hastighed og intensitet i et alarmerende tempo og blive en trussel . Hold øje med stærke pres systemer over større landmasser der kan direkte vej orkaner . Vær opmærksom på , at en mild orkan kan blive et stort problem , hvis en tryksystem får den til at stå, og dumpe store mængder af regn i et lille område .

gode råd og advarsler


 • Grease blyant markeringer er meget bedre på lamineret overflader end tør slette markører , som kan være et uheld udtværet eller slettes meget nemt .
 • Lad ikke dit fokus på tracking en farlig storm kommer i vejen for at forberede for det . Altid lytte officielle orkan advarsler og evakuering ordrer. Bedre til at spore fra en sikker afstand og holde sig i live .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.