hvordan man modtager en certificering som et stof misbrug rådgiver i MA

Stofmisbrug er et problem , der påvirker mange aspekter af en persons liv . Anerkender betydningen af at have kvalificerede og kompetente stofmisbrug rådgivere , har Massachusetts bestyrelsen for Substance Abuse Counselor Certificering fastsat minimumskrav , som stofmisbrug rådgivere i Massachusetts skal opfylde . Som sådan kan personer i staten , der søger hjælp fra stofmisbrug forvisset om, at de har at gøre med en kvalificeret og kompetent rådgiver

Du skal bruge: .
kandidatgrad eller en Ph
D.
 i Adfærdsmæssige Science .
Overvåget timers uddannelse .

Overvåget erhvervserfaring .


1 .
Anskaf en magistergrad eller en ph. d.-grad i adfærdsvidenskab fra et akkrediteret kollegium eller universitet .
2 .


Train for 270 timer i kurser relateret til stofmisbrug rådgivning . Kurserne skal godkendes af Massachusetts Department of Public Health . For hjælp til at finde godkendte kurser kalde Licensure Unit ved 617-624-5173 eller 617-624-5076 og tale med en stab koordinator .
3 .
Komplet 300 timers overvåget rådgivning fra en godkendt program . For en liste over godkendte programmer , skal du kontakte Massachusetts Institut for Folkesundhedsvidenskab Licensure Unit på 617-624-5173 eller 617-624-5076 . I løbet af programmet , holde styr på dine timer og opgaver du har udført . Har din vejleder underskrive din log som bevis .
4 .
Komplet 6. 000 timers overvåget fuld tid rådgivning erfaring fra et godkendt program . For hjælp til at finde en godkendt program , skal du kontakte Massachusetts Institut for Folkesundhedsvidenskab Licensure Unit . Din 6 tusind timer skal bestå af diagnostisk vurdering , intervention og rådgivning af patienter, der behandles for alkoholisme eller stofmisbrug . Log hver time og beskrive dine opgaver . Har din vejleder underskrive din logbog , som bevis på, at du har gennemført dette krav .

5 .
Udfyld den skriftlige eksamen , som Department of Public Health i Massachusetts .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.