hvordan man overlever en tornado , når man bor i et mobile home

I de sidste par årtier har prognoserne blevet bedre og bedre til at spotte udvikle tornadoer og advarer folk på deres vej . Desværre , disse advarsler er næsten ubrugelig , hvis du bor i et mobile home . Disse dage , næsten halvdelen af alle mennesker dræbt i tornadoer er inde mobile homes . Så hvad gør du , hvis du bor i et mobile home ? Her er et par ting , der kan redde dit liv

Du skal bruge: .
En mobil home


1
PLAN AHEAD

Den tid til at regne ud , hvor du vil gå , når en tornado truer nu . En typisk tornado kan rulle rundt på bare en 60-70 km /h vind . Det er vigtigt at vælge en mobile home park , der har en site-bygget struktur i nærheden . Ideelt set vil parken have et samfund læ . Sørg for at du vil have adgang til denne bygning døgnet rundt .

2 .
ANCHOR det ned
Mobile boliger, der er spændt ned eller sikret til et solidt fundament er mere modstandsdygtige over for kraftig blæst. Men , det gør ikke den mobile home safe i løbet af en tornado . Det betyder bare , at hvis du er fanget inde, når en tornado rammer uden varsel ( eller du ikke høre på advarslen ) , du vil være mere tilbøjelige til at overleve . Igen , uanset hvor meget du sikre en mobile home , er det ikke sikkert at bo under en tornado . Perioden.
3 .
KØB EN NOAA VEJRET RADIO
Tornadoer kan ramme natten , hvor de fleste mennesker sover . En NOAA Weather Radio vil straks advare dig, når en tornado advarsel er udstedt af National Weather Service . Når din NOAA Weather Radio slukker , er det tid til at sætte dit tornado plan til handling og forlader dit mobile home med det samme.
4 .

Last Resort
Hvis en tornado er truende og du kan ikke gøre det til en sikker , site-bygget struktur i nærheden , skal du ligge fladt i en slugt eller grøft og dække dit hoved med hænderne . Igen , dette er en absolut sidste udvej . Husk, at tordenvejr producerer tornadoer også kan producere oversvømmelser regnskyl . Grøfter og slugter kan fylde op hurtigt .
5 .
IKKE DRIVE
Du kan blive fristet til at hoppe i en bil og forsøge at løbe en tornado . Gør det ikke . Biler er endnu mindre sikkert end mobile homes . De er let drejet rundt i tornado vind .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.