hvordan man starter en genanvendelse projekt på min skole

Skoler producere en masse skrald . Fra høje af papir til soda dåser og printerpatroner , der kommer mængden af skrald ud af den gennemsnitlige skolen er overvældende . Heldigvis kan meget af denne skrald skal genbruges . Ved at starte en skole genbrug program , kan du reducere mængden af papir , dåser , plastik og andre elementer ender på lossepladsen

Du skal bruge: .
Genbrug kurve


1 .
udpege et udvalg til at overvåge genanvendelse projektet . Udpege en person til at vurdere behovene på skolen og afgøre, hvordan outfit det med beholdere , oprette et budget , koordinere pickups og behandle eventuelle problemer, der måtte opstå som følge af genbrugsprogram . Informere både studerende og fakulteter , som at ringe i tilfælde af eventuelle problemer opstår . Udpege en assistent til at tage over i tilfælde den primære person er på ferie eller ude syge .

2 .
Hold en særlig forsamling informere lærere og elever om aktuelle genbrug behov og det nye program på skolen. Forklare omfanget af problemet , og hvorfor skolen har besluttet at genbruge . Send til virksomheden brochurer fra genvindingsvirksomheder og videresende dem ud på forsamlingen . Lad de studerende og fakultetet vide, hvordan de kan bidrage til at gøre programmet til en succes .
3 .
Lær, hvad er og ikke er genanvendeligt . For at være sikker eleverne forstår , så spørg en person fra genbrug virksomheden til at tale på en samling eller opfordre en miljømæssig fortaler , der ville elske at snakke med studerende og fakultetet . Inviter spørgsmål fra publikum .
4 .

Forskning genbrug virksomheder, der betjener området omkring din skole distrikt . Bede dem om priser og hvor ofte de afhente . Find ud af, om selskabet leverer robuste genbruge containere, som en del af tjenesten eller ved en rabat . Hvis de sælges til fuld pris kun , check med andre virksomheder og sammenligne priser , under hensyntagen til behovene i hele skolen .
5 .
Når du har fået priser , bestille containere til genvinding og placere dem i alle klasseværelser , lærere ' lounger , toiletter , og omkring skolen. Sørg for, at containerne er synlige og let tilgængelige . Placer de store udendørs i umiddelbar nærhed af indgangen og udgangsdøre , tæt ved parkeringspladsen og ved cafeteriet indgangen . Glem ikke foring til kurvene . Endelig , så tal med skolens pedeller og rydde op besætningsmedlemmer , lade dem vide, at bruge den genanvende containere ved enhver lejlighed.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.