innovative måder at reducere dit kulstof-fodaftryk

The Environmental Protection Agency definerer begrebet " carbon footprint " som den mængde af drivhusgasser såsom kuldioxid , der er udledt i atmosfæren hvert år en person , en husstand , en bygning , en organisation eller en virksomhed . Ifølge EPA , koncentrationer af drivhusgasser i atmosfæren fører til stigende globale temperaturer og klimaændringer . Dag- til- dag aktiviteter , som kræver afbrænding af fossile brændstoffer bidrager til din carbon footprint , men du kan mindske denne fodaftryk ved at gøre kulstoffattig valg i forskellige områder af livet .

Undgå vand på flaske


Ifølge The Washington Post , som i 2007 , er 2 millioner tons polyethylen flasker kræves for flaskevand hvert år i USA , hvilket kræver 18 millioner tønder olie . De plastflasker kan genbruges , men genbrugsprocessen forbruger energi og resultater i udledningen af drivhusgasser , selv om mængden af energiforbruget er mindre end ved fremstillingen af de originale flasker . Desuden er kun omkring 15 procent af flaskerne genbruges , og de fleste af dem ender på lossepladser . Transport af flasker rundt omkring i verden også forbruger energi . Filtreres eller vand fra hanen brug kan reducere forbruget af flaskevand . Fyld en genbrugsflaske med filtreret vand fra hjemmet for at mindske den samlede brug af plastikflasker , skære ned emissioner og reducere dit kulstof-fodaftryk.

Brug Online Shopping og Services


Online shopping og tjenester er grønnere alternativer . De hjælper med at reducere emissioner og affald . Online betaling af regninger og bank til at undgå unødvendig energiforbrug nødvendig for papirproduktion , trykning og bortskaffelse af affald . Køber online gemmer ture til forretningen og dermed reducere udledningen af drivhusgasser som følge af transport brug. Endelig læse onlinenyheder er en øko-venlig alternativ til at læse de daglige nyheder på print .

Columbia Gas i Ohio bemærker, at for hver 38. 500 papirløse regninger , virksomheden sparer 1 ton papir og 16450 gallon af vand . Desuden Columbia Gas ' e-fakturaer også eliminere 1,941 pounds af fast affald , 60 pounds af luftforurening og 5,058 pounds af drivhusgasser .

Brug din computer klogt


Din computer spilder en enorm mængde strøm , mens tomgang . Reducer strømforbruget ved at indstille din computer til at indtaste en strømbesparende tilstand efter 10 til 15 minutters inaktivitet . Ved hjælp af en bærbar computer bruger omkring 90 procent mindre energi end at bruge en stationær for en lige lang tid . En desktop ved hjælp af en flad-panel flydende krystaller , har brug for omkring 30 procent mindre energi end billedrør skærme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.