logning sikkerhedsregler for håndværktøj

Mens skovhugst indeholder en række massiv maskiner og store elværktøj såsom bulldozere og industriel kædesave , er der stadig en række af håndværktøj , der loggere bliver nødt til at bruge på en dag- til- dag basis . Økser, macheter , at filer , save og andre redskaber , der kræver muskler i stedet for en motor bruger er alle almindelige om logning websteder. Men de er ikke mindre farlige end deres mekaniserede kolleger , og arbejdstagere bør altid følge ordentlig sikkerhedsregler ved brug af disse håndværktøj .

Sikkerhedsbeklædning


Det første og vigtigste sæt af regler at følge for håndværktøj på en logning site er at bære den rigtige beskyttelsesudstyr . Sikkerhedsbriller er vigtige , især når loggere bruger akser eller macheter som flyvende vragrester kunne skade deres øjne . Det er også vigtigt at bære handsker for at beskytte hænderne med alle værktøjer , selv med filer , som kan skrabe og lacerate huden , hvis en arbejdstager greb glider . Tungt arbejde støvler ( helst med stål tæer ) er også en god beskyttelsesforanstaltning . For de arbejdstagere, som skal bruge en økse , benskinner slid for at beskytte benene mod ulykker og snavs .

Tool Eksamen


Et andet sikkerheden regel for at logge håndværktøj er at sikre , at du aldrig bruger noget, før du ' ve undersøgt værktøjet og fundet det acceptabelt med henblik på hånden . Kontrollere, hvor kniven af værktøjet ( uanset om det er en machete kniv eller en fil kniv ) opfylder håndtag og være sikker på , at det er sikkert . Vrikke kniven for at sikre, at det er stramt. Undersøg håndtaget for revner eller mangler , der kan være et tegn på noget mere alvorligt . Sørg for , at metaldele af et værktøj er fri for fedt eller olie , og at knivene er korrekt skærpet .

altid Væk


Et af de mest almindelige sikkerhedsregler , der er brudt med at logge håndværktøj er , at de skal altid bevæger sig væk fra brugerens krop . Hvis du svinger en økse eller en machete , bør klingen gå væk fra din krop . Det samme gælder for saks , save og grensakse . . . de bør alle være på vej i den retning væk fra brugerens krop . For eksempel sige, at en loggeren er savning en del ud af et fældet træ , men hans så tænder er spidse imod ham . Når den sidste af modstandsbevægelsen giver måde, han kan ikke være i stand til at reagere hurtigt nok til at stoppe saven i at bevæge sig frem og bide i hans hud .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.