metoder til at forebygge forurening af fødevarer

Selvom du sandsynligvis ikke har nogen kontrol over mad, der er emballeret eller tilberedt andre steder, du kan styre fødevareforurening i dit eget hjem . Forurening sker via forskellige situationer . For eksempel at placere fødevarer bakterier-redet overflader eller tillader fødevarer nå farlig temperatur er to instanser , som kan resultere i forurening af din mad . Lær hvordan du holder din mad sikkert , så du og din familie kan undgå fødevarebårne sygdomme

Du skal bruge: .
Sæbe
Skaereplader .
Køleskab .
Kød termometer.

Forberedelse Food


1 .
Vask dine hænder grundigt med varmt vand og sæbe før forberede enhver form for mad .

2 .
Skyl frugt og grøntsager under koldt , rindende vand før spisning dem rå eller madlavning dem .

3 .
Skær frugt og grøntsager på en ren skærefladen med en ren kniv . Brug ikke den samme overflade eller kniv til grøntsager som for rå kød , da dette kan resultere i krydskontaminering . Hvis du skal bruge den samme skærefladen for begge typer af fødevarer , vaske overfladen grundigt med masser af varmt vand og sæbe for at fjerne alle spor af bakterier .
4 .
Tø frosne fødevarer enten i køleskabet eller under koldt , rindende vand . Du kan også afrimning dem på afrimning i mikroovn eller gennem andre tilberedningsmetoder . Efterlad ikke fødevarer ud på tælleren til tø ved stuetemperatur , medmindre produktet instruktionerne specifikt staten til at gøre det .
5 .

Kassér marinaden , du bruger til at marinere råt kød efter marinering processen er forbi. Det kan indeholde bakterier , så det er bedst at smide det ud .

Madlavning Mad


en .
Cook alle kød til en sikker temperatur og bruge en kød termometer til at tjekke for at sikre den når den passende temperatur
Pork : . 160 grader Fahrenheit

Hele kyllinger eller kalkuner og lår : 180 grader Fahrenheit
kylling eller kalkun bryster : . 170 grader Fahrenheit
Ground kalkun eller kylling . 165 grader Fahrenheit

Oksekød : . 160 grader Fahrenheit

2
Check skaldyr for at se om det sker med følgende metoder samt indsættelse af en kød termometer til at kontrollere en temperatur på 145 grader Fahrenheit .
Fisk : Sæt spidsen af en kniv ind i kødet og træk den sidelæns . Fiskene skal flagefoder og synes gennemskinnelige
Rejer og hummer . yderside bliver rød , og kødet bliver uigennemsigtige
Kammuslinger : . Kødet vil vende uigennemsigtig og vil stå fast på røre
Muslinger , østers og muslinger . Skallerne vil åbne . Smid alle tanke , der ikke kan åbnes.
3 .
Cook æg , indtil der ikke er nogen flydende æg tilbage . Spis ikke opskrifter , der indeholder rå , ubehandlede æg . Varme gryderetter eller æggeretter til en indre temperatur på 160 grader Fahrenheit .

opbevaring af fødevarer


1 .
køleskab fødevarer , der har brug for køling umiddelbart efter, at bringe dem hjem fra købmanden ved en temperatur på 40 grader Fahrenheit til at forhindre vækst af bakterier og sygdom .
2 .
Hold opvarmet mad ved en temperatur på 160 grader Fahrenheit , så længe de er ude af opbevaring . Mad ved stuetemperatur vil opleve bakterievækst. Anbring maden i kølerum , så snart du er færdig med at servere den . Opbevar aldrig mad, der har siddet i mere end 2 timer .
3 .
Undgå at bruge dåse varer, der er dårligt bulet , utætte eller udstående . De kunne indeholde den dødbringende giftstof botulisme .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er i tvivl om mad , smide det væk .
 • Hvis du har kommerciel mad eller drikke du har spørgsmål om vedrørende behandling af fødevarer og sikkerhed , kalder producenten nummer , som bør være opført på emballagen .
 • Bare fordi en fødevare ikke lugter eller ser sjov ikke betyder , at det er sikkert at spise . Hvis du forlader mad ud , som bør opbevares i køleskab i mere end to timer, smide det væk . Må ikke risikere sygdom .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.