nul-emission tilskud

Som miljøet blive mere af en daglig bekymring , er folk, der prøver at finde nye måder at Go Green . Fra genbrug til vandbesparelse på sol-drevne løsninger , er flere og flere mennesker hopper om bord på miljøområdet vognen . Kulstofemissioner er en af de mest populære emner miljødebatten , og forsøger at leve et nul-emission livsstil er langsomt ved at blive lettere . Statslige og føderale offentlige organer er begyndt at tilbyde tilskud til personer og organisationer med nul-emission mål .

Texas -emissioner Plan ( TERP )


Texas -emissioner Plan ( TERP ) giver tilskud til virksomheder , kommuner og enkeltpersoner er interesseret i at nedbringe emissioner fra køretøjer og industriudstyr . Grant projekter kan falde ind under en række kategorier , herunder ny teknologi implementering og udvikling af ny teknologi . Ansøgning perioder kommer og går hele året, da midlerne bliver tilgængelige til programmet , så potentielle ansøgere bør tjekke tilbage med Texas Kommissionen for Miljøkvalitet fra tid til anden at se, hvad yde muligheder er til rådighed .

Zero-Emission Vehicle Tilskud


Staten Californien tilbyder Zero-Emission Vehicle Tilskud til enkeltpersoner , virksomheder , almennyttige organisationer ( almennyttige organisationer ) , og offentlige institutioner , der køber nul-emission køretøjer . Tilskuddet tilbyder op til $ 9. 000 til enkeltpersoner og organisationer , der erstatter en benzin-drevet køretøj med en nul-emission køretøj , herunder motorcykler , hybrid drevne lette køretøjer og naboskab elbiler .

renere brændstoffer Grant Program


Den USA's Environmental Protection Agency tilbyder Clean Fuels Tilskud til byområder med mindre end 200. 000 mennesker . Tilskuddet penge gives for at reducere ozon og CO-emissioner , og lad områder for at opnå eller opretholde nationale luftkvalitetsnormerne . Nulemissionsenergi offentlig transport og alternative brændstoffer forskning er højt prioriteret , og ansøgere , der har fokus på disse områder er mere tilbøjelige til at modtage støtte .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.