offentlig undervisning på MRSA

Mange af os ved, at sygehusene er steder , vi kan gå for at få behandling, hvis vi er syge eller skadede . Hvad mange af os ikke kender , er imidlertid, at mens et hospital formodes at være et sted for helbredelse , kan det også være et sted , hvor vi kan blive smittet med en potentielt livstruende bakteriel infektion er kendt som MRSA .

Hvad er MRSA ?


MRSA er en særlig type af staph infektion . I de fleste tilfælde , forårsager den simple patogen bakterie Staphylococcus aureus en hudinfektion , der efterlader huden med en klar rød udslæt , der er nogle gange smertefuld at røre ved. Disse infektioner er normalt mindre , og en recept antibiotikum kaldet methicillin behandler dem i de fleste tilfælde .
En vis form for staph bakterier kaldet methicillin-resistente Staphylococcus aureus ( MRSA ) er immun over for antibiotika.

Hvor kan MRSA indgås kontrakt ?


I på sundhedsområdet , to kategorier af MRSA er location- baserede . Den mest almindelige årsag til MRSA infektioner sted i sygehuse , og undertiden i andre miljøer, hvor sundhedsvæsenet er behov såsom plejehjem eller dialyse centre . Dette er kendt som HA-MRSA , eller hede pleje-associerede MRSA .
Den anden type er community-associerede MRSA ( CA-MRSA ) og findes i visse steder, hvor store grupper af mennesker interagerer i umiddelbar nærhed , såsom offentlige puljer .

Hvem er mest udsat for MRSA ?


Mange gange , vores kroppens eget immunsystem er i stand til at bekæmpe off staph infektioner , herunder MRSA . Alle kan kontrakten MRSA , men to grupper af mennesker er mere modtagelige . Disse to grupper er ældre og personer med svækket immunforsvar . Begge disse grupper har en tendens til at have svagere end normalt immunforsvar og er ofte indlagt mange gange i løbet af året , hvilket øger deres eksponering for HA-MRSA .

Tegn og symptomer på MRSA


Ifølge Centers for Disease Control ( CDC ) : De fleste staph hudinfektioner , herunder MRSA , vises som en bule eller inficerede område på huden, der kan være :
• Rød
• Hævede
• Smertefuld
• Varm at røre
• Fuld af pus eller andre afløb
• Ledsaget af en feber

behandlingsmuligheder.

Kun en kvalificeret sundhedsperson kan fortælle dig, hvis du har MRSA . Hvis denne sjældne stamme af staph bakterier har inficeret dig , er der en bred vifte af behandlingsmuligheder. En populær antibiotika anvendes til behandling af både samfund og hospital tilhørende MRSA er vancomycin . Dræning af de inficerede områder bruges også , når lægen finder det kan være til gavn for patienten .

Mens MRSA kan være et bekymrende sygdom , behøver det ikke at holde dig vågen om natten. Undersøgelse tegn og symptomer , der er anført ovenfor , og hvis du har mistanke om at noget kan være forkert , søge råd hos en autoriseret sundhedsperson .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.