projekter målt med Anemometre

Anemometre bruges til at måle vindens intensitet og retning , og kan være nyttige som et centralt element i en række engangs- og igangværende projekter . Fra simple mølle eller vindpose enheder , der blot påvise tilstedeværelsen af vind til komplekse , moderne maskiner , der integrerer computer overvågning til at give specifikke og detaljerede oplysninger om lokale vindmønstre , kan anemometre støtte i vejret overvågning, prognoser , luft-og rumfart og projekter vedrørende vedvarende energi .

Vejr Overvågning


Sammen med hygrometre , barometre , regnmålere og termometre , er anemometre anvendes til at overvåge den nuværende og løbende vejrmønstre på støtte til at give præcise vejrudsigter . Ved at overvåge vindhastighed og-retning , er observatører også i stand til at bestemme stier svær vejrsystemer som storme og give advarsler, når betingelserne er til stede for pludselige hårdt vejr farer som tornadoer .

Air Traffic Control


Vindhastighed og retning kan påvirke en vellykket start og landing af fly og helikoptere . I lufthavne , der anemometre bruges til at spore optimal take- off forhold til fly samt for at advare om negative forhold , der kan bringe flyet og helikopter .

Space Exploration


En meget smal vindue optimale vejrforhold eksisterer for lanceringen af rumfartøjer , såsom raketter og orbital pendulfart . Ud over andre vejr-overvågnings-udstyr , er anemometre bruges af rumfartsnationer organisationer som NASA til at opdage potentielle trusler mod sikkerheden for personale og udstyr under opsendelsen .

Wind Landmåling


Vindmøller producerer elektricitet , som kan give eller supplere en elektrisk infrastruktur , men for optimal effektivitet , brug for mange møller , der skal placeres i et konsekvent blæsende områder . Når scouting for prime steder for at udvikle vindenergi , vil udviklerne bruge anemometre til at måle vindens hastighed og konsekvens over en periode . Resultaterne fra anemometre anvendes til at bestemme omkostningseffektiviteten for at etablere en vindmøllepark i et givet område .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.