saccharin risici

Saccharin bruges som et sødestof . Det er omkring 500 gange sødere end rørsukker . På trods af dette sødme , indeholder saccharin ingen kalorier , hvilket gør den ideel som en kunstig sødestof . Der er imidlertid flere potentielle risici , der har givet anledning til debat i medicinske kredse .

Kræftfremkaldende


Inden det medicinske samfund , der er en stor debat om risikoen for saccharin som en potentiel kræftfremkaldende. National Institutes of Health offentliggjorde en forskningsundersøgelse af LB Ellwein og S. M. Cohen i South Dakota State University , Brookings med titlen " de sundhedsmæssige risici ved Saccharin Revisited ". Resultater fra undersøgelse fra 1990 tyder på, at faren for at udvikle kræft fra saccharin variere baseret på individuelle brug . De samme subjektive konklusioner findes på The National Cancer Institute . Begge hjemmesider , at der er en sammenhæng mellem saccharin og forekomsten af blærekræft i nogle forsøgsdyr . Selvom linket ikke er blevet endeligt bevist i mennesker , den potentielle risiko bedt Food and Drug Administration ( FDA ) til at mærke nogen saccharin -holdige produkt med advarsel om , at " Brug af dette produkt kan være farlige for dit helbred . Dette produkt indeholder saccharin , som har været fast besluttet på at forårsage kræft i forsøgsdyr . "

Graviditet Risici


Ifølge MedicineNet. com , kan saccharin være farlig for børn i livmoderen . Sødestoffet metaboliseres ikke af moderen , så det er absorberet af fosteret i den form, det forbruges . Dette kunne potentielt øge barnets risiko for kræft og muskelatrofi . Disse forbindelser har heller ikke blevet endeligt bevist .

andre farer


MedicineNet. com rapporter om, at andre farer forbundet med saccharin omfatter allergier , bumser , hovedpine , diarr¨¦ og åndedrætsbesvær . Disse reaktioner forekommer ikke i alle brugere , men chancerne for at få en reaktion kan øges med gentagen eller overdreven brug .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.