sikkerhedssele love for Georgien

The National Highway Traffic Safety Administration rapporter mere end 30. 000 mennesker døde i 2009 i at køre ulykker . Vi kan antage nogle af de dræbte var forebygges havde de passagerer eller chauffører er blevet iført sikkerhedssele . Georgien har særlige sikkerhedssele love .

krav til køretøjerne


Ifølge Georgiens guvernørens kontor , kan du ikke sælge en bil lavet efter 1. januar 1964, hvis ikke udstyret med både front sikkerhedsseler . Installer ordentlig sikkerhedsseler , eller have en professionel installere dem . Du kan sælge ældre biler uden sikkerhedsseler , men du kan ikke køre dem .

Passagerer


I Georgien skal alle passagerer og chauffører i alle biler bære en sikkerhedssele , herunder bagsædepassagererne . Korrekt sikker børn i barnestole , medmindre du har en læge erklæring siger barnet har en betingelse , at forhindrer korrekt fastholdende . Børn i alderen 6 eller derover, som er 4 fod 9 inches eller højere , og som vejer mindst 80 pounds , kan ride på forsædet . Begrænse børn i autostole , indtil de opfylder kravene . Voksne kan ride i et sæde .

Barnesæder


Begræns børn i barnestole , der passer til deres højde og vægt i henhold til fabrikantens anvisninger . Hvis dit barn bruger en selepude , bør de have en lap og skulderrem på tværs af dem . Hvis der ikke skulderselen er tilgængelig, kan du lovligt bruge kun hoftesele .

Bøder


Den første overtrædelse, hvis en chauffør ikke brug af sikkerhedssele er en bøde på 15 dollars . Bøder for uhæmmede børn over 6 år er op til $ 50, og op til $ 100 for børn under 6 år. Dommerne vil til tider give afkald på første lovovertrædelse bøder for barnestol krænkelser , hvis du bringer bevis for din retsmøde , at du nu har en ordentlig barnestol .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.