sommer sikkerhedsuddannelse

Sommer sikkerhedsuddannelse er afgørende for både voksne og børn for at hjælpe dem med at forblive sikker fra de mulige risici ved sommervejr og fælles sommeraktiviteter . Hvis du er en forælder , er det vigtigt at træne dine børn om de grundlæggende sikkerhed i løbet af sommeren aktiviteter , samt de tegn og symptomer til at lede efter , hvis noget går galt . Heldigvis kan sommer sikkerhedstræning forebygge skader og redde liv

ordentlig hydrering


Som temperaturer stiger , folk har tendens til at se for sjov udendørs aktiviteter . Dog kan varmen virkelig komme til dig , og især dine børn , uden ordentlig hydrering . Tag flaske vand med dig , når du deltager i udendørs aktiviteter, navnlig anstrengende dem som sport . Giv dine børn flaske vand, når de går ud for at spille og prearrange regelmæssig check- in i den varme sommer for at sikre, at alle opholder sig hydreret . Uddannelsen bør omfatte erkender symptomer , der indikerer dehydrering .

Swimming Sikkerhed


Yngre børn bør aldrig svømme uden opsyn , og du bør sørge for at der er en sikker hegn omkring pools . Ældre børn og selv voksne skal have en swimming kammerat . Du ved aldrig, hvad der kan ske , når du er i vandet , så du skal altid være forsigtig . CPR uddannelse kan være forskellen mellem liv og død , selv for erfarne svømmere . Yderligere uddannelse kan omfatte metoder til at få en druknende eller bevidstløs person op af vandet .

Solskoldning Forebyggelse


For meget eksponering for sol kan være meget farligt . Sommer sikkerhedstræning bør altid omfatte anerkendelse symptomer på solskoldning og tips til forebyggelse . Tidlige tegn på solforbrændinger omfatter rødme , ømhed , hovedpine , træthed og små blærer . Uddannelsen bør omfatte være særligt omhyggelig med solbadning 10:00 til 16:00 , da solen stråler er mest farlige, samt hvilke former for løse , lette vægt tøj til at bære , at beskytte huden og samtidig forhindre overophedning . Hertil kommer , bør solbeskyttelsesmidler sættes på igen mindst en gang hver anden time .

Hedeslag


Summer sikkerhedsuddannelse kræver fuld forståelse af hedeslag . Ifølge Mayo Clinic , er hedeslag den mest alvorlige af varme skader , og kan forårsage koma , permanent hjerneskade og endda død . Det er vigtigt, at du er uddannet til at genkende tegn på , at en person er at bukke under for hedeslag . Symptomerne omfatter forvirring , hurtig vejrtrækning , kvalme , ophør af sved , svimmelhed og bevidstløshed . Mennesker med hedeslag bør fjernes fra solen og hydreret . Koldt vand bør bruges til at sænke kropstemperaturen .

Yderligere Safety Training

Afhængig af sommeraktiviteter du vil være involveret i , er der flere typer af sikkerhed uddannelse, der kan være nyttige . For eksempel har mange mennesker svært allergi over for bistik , så uddannelse i erkendelse anafylaksi er vigtig . Symptomer på anafylaksi omfatter nældefeber , vejrtrækningsbesvær og tab af bevidsthed, og kræver en øjeblikkelig injektion af adrenalin . (


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.