staten Indiana sikkerhedssele love

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration , 33. 963 mennesker døde i 2009 i USA på grund af bil-uheld . Dette skøn er næsten 9 procent mindre end året før . Dette fald kan være et resultat af flere mennesker kendskabet til den korrekte brug af sikkerhedsseler . Ved at forstå sikkerhedssele love i Indiana , en billet , eller værre --- en trafikdræbt --- kan forebygges .

passagerernes krav


I staten Indiana , er alle passagerer skal bære en sikkerhedssele i i køretøjet, herunder bagsædepassagererne . Børn skal være ordentligt sidder i deres autostol eller selepude , i henhold til Indiana 's regler og forskrifter . Der er ingen undtagelser til denne lov .

Passenger Location


Ifølge Det Hvide County Sheriff 's Office , er børn sikreste på bagsædet . Hvis der er en tredje sæderække i bilen , ville den sidste række være ideel . Børn er ikke muligt at ride på forsædet , indtil de er 13 år gammel . Voksne kan ride i ethvert sæde , så længe de bærer en sikkerhedssele .

Børn


I Indiana , bør børn være i en barnefastholdelsesanordning sæde , indtil de er syv år gammel . Indiana ikke angiver en præference for bag- eller fremadvendte barnestole . Men den National Highway Traffic Safety Administration anbefaler, at børn skal sidde i bagudvendte barnestole til de er 1 år gamle og vejer mindst 20 pounds .

Seat Belt Billetter


I Indiana , er bøden for manglende brug af sikkerhedssele 25 dollar . Chauffører kan bestride billetten ved at optræde i retten på den dato, skrevet på billetten . Ellers kan billetten skal betales ved henvendelse til kirkekontoret i det amt, hvor henvisningen er udstedt . Manglende betaling af sikkerhedssele billet kan resultere i en kendelse , der udstedes eller tab af et kørekort .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.