sundhedsmæssige virkninger af plast vandflasker

Alle ved nu , at plast vandflasker er ikke det mest miljøvenlige produkt på planeten . Fordi vandet branchen flasker millioner gallon per år , er nettoeffekten en farlig overvejer de fossile brændstoffer, der anvendes til at foretage disse flasker og de skadelige virkninger denne plast har endnu dumpet på lossepladsen . Hvad mange mennesker ikke ved er , at blot påfyldning en flaske til at bruge flere gange eller vælge en hård plastflaske at holde omkring , ikke nødvendigvis er de bedste løsninger . Hvorfor ? Fordi disse flasker udgør også en personlig sundhedstrussel .

Bisphenol A


hård plast vandflasker som de er beregnet til gentagen anvendelse eller dem, der anvendes til sutteflasker har vist sig at indeholde et kemikalie kaldet Bisphenol A , eller BPA for korte . I 2008 aftalte USA National Toxicology Program på record med videnskabsmænd, der har udtrykt bekymring med, hvordan dette kemiske stof påvirker dem , der indtager det . BPA fungerer som en syntetisk version af østrogen i dem, der indtager det, og personer, der udsættes for en stor mængde har vist sig at udvikle en bred vifte af sundhedsmæssige problemer . Disse omfatter tilfælde af uterine fibromer , brystkræft og prostatakræft . På grund af disse farer , har mange forsøgt at skifte til BPA-fri containere , især når det kommer til sutteflasker .

hormonforstyrrende stoffer


Fordi hård plast vandflasker har fået så meget dårlig presseomtale på grund af BPA , mange vendte til den disponible vandflasker som en måde at undgå de kemiske . Desværre har ny forskning vist, at disse flasker ikke kan være fuldstændig sikker , heller . Selvom helt er godkendt af FDA , en nylig undersøgelse udført på Goethe Universitetet i Tyskland viser, at en vis grad af hormon-efterligner kan findes i flasker af mineralvand . Disse forurenende stoffer siver ud af plastic og i vandet , og de kemikalier, selv tendens til at have østrogene effekter , ligesom bagvasket BPA . Mens dens helt for tidligt at sige, hvilken effekt disse kan have på et menneske ( de gav en dejlig grobund for New Zealand mudder snegle , som trives med østrogen ) , de kunne fungere som hormonforstyrrende stoffer . Når en kunstig hormon er tilføjet til kroppen , har tendens til at reducere eller lukke kroppens naturlige evne til at producere denne hormon .

Bakterier


Selvom genbrug af plast vandflasker kan være grønne ting at gøre , siger forskerne , at dette også kan udgøre en potentiel sundhedstrussel helt bort fra nogen kemikalier i plast . Forskere ved University of Calgary har foretaget en undersøgelse , der fandt hetrotrophic bakterier-en bakterie som normalt findes i munden-vokser i cirka 10 procent af genbrugte vandflasker . Med gentagne genbrug , ville disse bakterier niveauer har en tendens til at vokse eksponentielt . Løsningen? Vask vandflaske i varmt vand og sæbe før genfyldning . Brug ikke meget varmt vand , da dette kan forringe plastik . Også være omhyggelig med at vaske dine hænder før håndtering af vandflaske , for at undgå bakterier og bakterier i at overføre til den fælles landbrugspolitik og mund område af flasken .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.