tegn og symptomer på en pædiatrisk hjælpemidler diagnose

The Human Immunodeficiency Virus ( også kendt som aids-virus ) hæmmer det menneskelige immunsystem og dermed begrænser i høj grad mulighed for kroppen at bekæmpe infektioner. Når et barn kontrakter AIDS virus, og det begynder sin ødelæggelse af immunsystemet , barndom infektioner udvikler oftere end normalt , og barnet kan udvikle infektioner , at han normalt ikke ville kontrakt .

almindelige infektioner


Hvis et barn har HIV , hun er i risiko for at udvikle fælles barndom lidelser oftere og hårdere end et barn uden HIV . Disse lidelser , der er tilbøjelige til at udvikle omfatte : øre infektion, lungebetændelse , sepsis ( bakteriel infektion i blodet ) , urinvejsinfektion , meningitis og tarminfektion

opportunistiske infektioner


mikrober, der normalt ikke ville medføre infektion, men gør . så når et barns immunsystem er kompromitteret kaldes opportunistiske infektioner . Den mest almindelige af disse infektioner , der vises i et barn, der kan være hiv- positive kan nævnes: Svamp i mundhulen ( gær infektion ) , Pneumocystis carinii ( lungebetændelse ), alvorlig herpetisk infektioner , Mycobacterium avium kompleks ( bakterier , der forårsager alvorlige tarminfektioner ) , alvorlig skoldkopper og Toxoplasmose ( en influenzalignende sygdom ) .

børn i udviklingslandene


Børn i udviklingslandene er på et højere risiko for at blive syge hyppigt end børn i den udviklede verden . Børn i udviklingslandene er på et højere risiko for tuberkulose , respiratoriske sygdomme , tarminfektioner og herpes zoster ( skoldkopper ) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.