tilbageholdenhed alternativer til plejehjem

Brugen af begrænsninger på plejehjem er en kontroversiel praksis . Mens fastholdende en senior i en seng , kørestol eller stol kan forhindre fald og holde dem fysisk sikkert , skaber det et tab af værdighed for dem og kan føre til andre fysiske problemer , såsom agitation , muskelatrofi , og besvær at komme til badeværelset . Der er en række alternativer til brugen af tvangsmidler , selv om, og mange plejehjem nu gør brug af dem .

Support Puder


Et af de blødere alternativer til ved hjælp af enten fysiske eller kemiske begrænsninger på seniorer er at få dem bruger puder . For eksempel , skinner stedet for at bruge sengen til at holde en senior fra rullende ud af sengen midt om natten , vil nogle plejehjem give dem fuld-længde krop puder . Disse puder stoppe seniorer fra rullende ud af sengen i hans eller hendes søvn , men de kan nemt flyttes i tilfælde af , at ledende behov for at komme ud af sengen . Lignende puder er brugt til at hjælpe med at støtte en senior , der er i en kørestol stedet for at bruge et bælte til at binde dem ind i stolen .

Terapi og Genoprettende Care


En anden metode , som mange plejehjem foretrækker at begrænsninger i henhold til Californien slår til lyd for Plejehjem reform , er at tilbyde plejehjemsbeboere genoprettende pleje og behandling . Målet med denne tilgang er at hjælpe seniorer fastholde deres evner til at gå, stå og til generelt at tage vare på sig selv så længe som muligt ved at fastholde deres muskler og koordination . Dette er dyrere og tidskrævende end blot at bruge begrænsninger , men det er bedre for beboernes organer samt for deres tillid .

Adaptive Sikkerhedsforanstaltninger


Der er individualiserede alternativer , der kan træffes for at bidrage til at sikre sikkerheden ved mange seniorer . En artikel om tilbageholdenhed alternativer i " McKnight 's Long-Term Care Nyheder og Assisted Living , "fremhæver den fremgangsmåde, der med en ledende lider af demens , der som en pensioneret cirkus akrobat , var stadig meget fysisk fit og aktiv . Snarere end at frihedsberøve ham til en kørestol , som ville have haft mange negative effekter på hans krop og hans følelse af velvære , blot de ansatte gav ham gode travesko , en cykelhjelm og træning i hvordan man bruger en rollator . Når det er muligt , at tilpasse sikkerhedsforanstaltninger for hver beboer evner og behov , i stedet for at frihedsberøve dem , er en langt bedre alternativ .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.